Hadi bakalım başlayın çalışmalara hayıtrlısıyla🙂insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin benimde reglim bügün bitti bakalim ne olacak
Hadi bakalım başlayın çalışmalara hayıtrlısıyla🙂insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin benimde reglim bügün bitti bakalim ne olacak
Canım bu söylediklerin çevremden duyduğum belirtilere çok benziyor.Göğüslerde hassasiyet genişleyen toplardamarlar,bel ağrısı,kazınma...dilacim canim benim cevap icin tesekkür bu arada bana belirtilerini yazarmisn canim gerci bende pek bi belirti yok ama genede bi bakam hele
gögüslerimde biraz hassasiyet var,arada midem azicik bulaniyo ama onun icin erken bence,belim agriyo bide arada sancim oluyooo,midemde kazinmalar oluyo sabahlari bide
hmm bu arada biliyonuz bende 20 sinde accuk iki gün ikiser defalik bi kahverengi akintim olmustu bilmiyom allahtan hayirlisi insallah bu defa tutmustur ama ümitlenmek istemiyom napalim kismet artik yawww
bu arada eger ben hamis olursam demin kocama görümcem msj atmis dayi oluyosun diye gelin görümce götürecez isi yani 
mide bulantın için daha çok erken psikolojik olabilir.bel ağrısı ve sancı bende de vardı.belim hala çok ayakta kaldım mı falan ağrıyor.sancım geçti ama adet tarihimde çok sancım vardı.Aslında görüyorsun herkeste farklı tepkiler veriyor.o yüzden herkesin ki farklı olabiliyor.bence test yap.hemen çıkar çünkü senin günün geçmiş benim daha günüm gelmeden belli oldu senin haydi haydi belli olur bence hiç beklemeden bir idrar testi yap.en azından stresinden kurtul.ya hamileysen bu stresi mercimeğe de aktarıyorsun.ya hamile değilsen bekleyerek adetini geciktiriyorsun ki bu da gelecek ayın yumurtlama döneminde tarih değişimine neden olur.önümüzdeki ayı riske sokarsın.o yüzden bir an önce yap güzelim şu testi.dilacim canim benim cevap icin tesekkür bu arada bana belirtilerini yazarmisn canim gerci bende pek bi belirti yok ama genede bi bakam hele
gögüslerimde biraz hassasiyet var,arada midem azicik bulaniyo ama onun icin erken bence,belim agriyo bide arada sancim oluyooo,midemde kazinmalar oluyo sabahlari bide
hmm bu arada biliyonuz bende 20 sinde accuk iki gün ikiser defalik bi kahverengi akintim olmustu bilmiyom allahtan hayirlisi insallah bu defa tutmustur ama ümitlenmek istemiyom napalim kismet artik yawww
pıssstttt napıyosunuz ben yokken??
göğüslerim ağzıma girdi artık şişmekten ama hala regli yok inanamıyorum.. manyak oldum artık stresten manyak manyak dolaşıyorum herkesi kılıçtan geçirdim hehheheeehehehee🙂 bi regl olsam da herkes kurtulsa benden🙂