kızlar merhaba,nasılsınız,bugün benim gözlerimacayip sızlıyor ve yanıyor,umarım grip falan başlangıcı değildir🙁buarada mrs m bizim adet tarihleri de yaklaşıyor,bi haftadan az kaldı,bakalım hayırlısı.
hoşgeldin canım iyiyim sana ne oldu öyle? ay inşallah grip değildir, belki yorgunluktandır. kendine iyi bak, ıhlamur kaynatıp iç canım, önceden önlemini almış ol.
evet az kaldı ama ben rutin bir şekilde reglimi bekliyorum, gelmezse olmaaaazzz 🙂 hayırlısı inşallah canım.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ yns_ysmn..........................7 Aralık
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: aşkısı.................................9-10 Aralık ranagül.............................10 Aralık asligokce...........................11 Aralık Lalezar.............................12 Aralık mrs.m..............................12-14 Aralık YazEsintisi.......................14 Aralık niisam.............................14 Aralık cH@tLak..........................15-16 Aralık yazgülü24........................16-18 Aralık Desen..............................19 Aralık esmos..............................20 Aralık burcums..........................20 Aralık pretty woman...................28-30 Aralık bade88.............................30 Aralık selzeh................................1 Ocak ebruaker............................2-3 Ocak duygum_06.......................3 Ocak nur85...............................7 Ocak
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) gül melek............................23 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
mrs m bence kesınlıkle ovulasyon testı almalıyız ve denemelıyız baska yol kalmadı suanlık 6. ayımdayım hala yok bebek ya nerde hata yapıyorum bılmıyorum
sana katılıyorum, bu ay reglim gelsin 3. gün dr a kontrole gidicem...testler olursa 3. gün gidiliyormuş. bir de regl olunca hatta belki de olmadan ovulasyon testi alıcam. bir de böyle deneyelim bakalım.
sana katılıyorum, bu ay reglim gelsin 3. gün dr a kontrole gidicem...testler olursa 3. gün gidiliyormuş. bir de regl olunca hatta belki de olmadan ovulasyon testi alıcam. bir de böyle deneyelim bakalım.
selzeh canım benim de 6. ayım ama en bilinçli olduğumuz ve yumurtlama günlerini takip ettiğimiz zaman eylülden itibaren. bu 4. ay oluyor ama yine de yok. inşallah rabbim bizi çok bekletmez