Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

dilacım senn nasıl gidiyo? aşermeler başladımı🙂
Canım ben felaketim bilgisayardaki tüm işlerimi yatarak hallediyorum.işte öğrencim geldiğinde elimde kraker ders anlatıyorum.dershaneyi sormayın zaten işkence halinde gidip geliyorum ve evdeki tüm işleri eşim hallediyor.enteresan bir mide bulantısı yesen yediklerinden bulanıyor.yemesen açlıktan.zaten mideme sadece süt,ayran,peynirli tost,mandalina ve portakal suyu ve kraker giriyor.Dr.um hiç önemli değil kendini zorlama dedi.ben de öyle yapıyorum.şimdi o almaya programlı sen verirsin o vermez diyor.kayıplar sadece senden olur onu besleyemiyorum diye endişelenme diyor.ama 5.aydan sonraki diyeti bile tutuşturdu elime.yok yok nerdeyse.şansım şarküteri ürünleri veya sakatat gibi hamilelere yasak olan şeyleri normal hayatımda da sevmiyor olmam.hayatta en sevdiklerim(şu an değil şu an onları bile görmek istemiyorum)ıspanak,semizotu,balık....şanslıyım yani dilerim o zamana kadar mide bulantılarım biter de çünkü ne evde bişey yiyebiliyorum ne de dışarıda.

çok şükür canım oğluşun sağlıklıymış. demek ki yüzük falı, çin takvimi tutmayabiliyormuş. biz de çok dikkate almayalım 🙂

işler yoğun olunca zor tabi, bir de hamilesin, daha da yoruluyorsundur, allah yardımcın olsun canım.

brnim aynı ne olsun, okula git gel işte... hala beklemedeyim birşey yok. bilmiyorum hayırlısı bakalım.
sağolasın canım benim.aynen o fallar bende hep ters çıktı.🙂yediğim turşulara bakan hep kızın olcak dedi ama🙂
canım benim senin meleğin gelcek inş en kısa zamanda.bende kaç ay bekledim.öyle güzel bir vakitte geldiki.istesem ben öyle ayarlayamazdım vaktini.demekki yüce rabbimin herkes için ayırdığı güzel bir vakit var.dilerim seninde en çok ihtiyacın olduğu güzel bir vakitte gelir meleğin...

sağolasın canım benim.aynen o fallar bende hep ters çıktı.🙂yediğim turşulara bakan hep kızın olcak dedi ama🙂
canım benim senin meleğin gelcek inş en kısa zamanda.bende kaç ay bekledim.öyle güzel bir vakitte geldiki.istesem ben öyle ayarlayamazdım vaktini.demekki yüce rabbimin herkes için ayırdığı güzel bir vakit var.dilerim seninde en çok ihtiyacın olduğu güzel bir vakitte gelir meleğin...

inşallah canım ağzına sağlık.....elbette herşeyin hayırlısı allahtan. amin canım inşallaaaaahhh.

kızlar merhaba,nasılsınız,bugün benim gözlerimacayip sızlıyor ve yanıyor,umarım grip falan başlangıcı değildir🙁buarada mrs m bizim adet tarihleri de yaklaşıyor,bi haftadan az kaldı,bakalım hayırlısı.

yüzük testi dedigin iple yapılan test mi abla?

Bu arada Rabbim hayırlısıyla bebeişini kucagına almayı nasip etsin.
evet canım İPLE yapılan test.benimde dönmüştü baya benimki.habire turşu yiyorum.tatlı 4 aydır ağzıma koymadım🙂ama oğluşum olcak nasib işte.
sağlık sıhhatli olsun da gerisi boş.ALLAH isteyen herkese nasib etsin

Geri