Slm kızlar bu aralar çok yoğun olduğum için giremiyorum ama sizi takip ediyorum.
Gülmelek canım ben yanlış anlamışım 7.haftada bu değerden bahsediyorsun sandım.5.hafta için iyi bir değer o.dediğim gibi bizin son adet tarihimiz aynı gün olduğu için gebeliğimiz aynı seyirde devam edecek.canım benim dr.um iki hafta önceki kontrolde "bundan sonra adet sancısı gibi sancıların olursa endişelenme sakın.bu rahimin genişlemesinden ve normalden 6 kat fazla kan akışı olacağından kaynaklanır.bu sancılar kimisinde olur kimisinde pek hissedilmez.olursa endişelenme" demişti.sende pek kafana takma bu sancıları ama rutin dr.kontrollerini de ihmal etme tabii.bu dönemde ağır işlerden sakın ve dinlenmeye dikkat et canım tekrar hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar bu arada mercimeği gördük ilk defa ekranda ve kalp atışını dinledik.Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu.ben de eşim de ağlamaktan şırkıldık.Hepiniz yaşayın inşallah.Çok uzun süre bekleyen arkadaşlarımız lütfen bir dr.la görüşün çok da gecikmeyin.zaten testi filmi falan derken yine çok zaman geçiyor bişeyler yoluna girene kadar.öldürmeyin o vakitlerinizi.ve de tabii Allah'tan ümidinizi kesmeyin.hepinizi çok öpüyorum.