hani selzehim hep diyolardı ya kafadan atacaksın diye işte tam öyle oldu hiç beklemediğim bi ayda sadece2 defa yapılan bi çalşıma ile oldu.belirti olarak adetime bi hafta kala ağzımda metalik tad oluştu demir yutmuş gibiydim göğüslerim şiştiler ve ara ara uçları acıyordu adetime 2 gün kala kirpiklerim o acaip halini gördüm ama hiç sanmıyordum hamile olduğumu ve mübarek arefe günü yaptığım gebelik testi ile herkesi mutlu oldu.amiinn bi tanemm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ve en kısa zamanda sana ve bütün isteyenlere nasib etsin MEVLAM...aminn
saol canım çok iyiyim bebeğim 2 gün sonra tam 16 haftalık olacak Allah'ın izniyle..teşekkür ederimm bi tanemmm aminnn çok sağol.sen nasılsın bu arada ne kadarlık oldu bebeğin.
teşekkür ederim bi tanemm en kısa zamanda inşallah sizinde güzel haberleinizi alırız.sultancığım tebrik ediorum
hoşbulduk canım bende iiimm hemde bomba gibiyimhoşgeldin burcums iyiyim sen nasılsın
teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah çok sağol canım bizim 7. ayımızdı bu ay.ve ben tamamen çıkamıştım kafamdan hatta ehliyet kursuna yazıldım nasıl olsa hamile olmam diye ve malesef bulantılarım beni zorlamaya başladı inşallah en azından sınava kadar daha kötü olmam.Sultan seninle daha once tanisma firsatimiz olmadi ama cok sevindim senin adina.. Insallah guzel bir hamilelik donemi gecirir ve bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim..
Sormasi ayip olmazsa ne zamandir istiyordunuz?
saol canım çok iyiyim bebeğim 2 gün sonra tam 16 haftalık olacak Allah'ın izniyle..
bu arada beim çıkmam gerek kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın🙂
teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah çok sağol canım bizim 7. ayımızdı bu ay.ve ben tamamen çıkamıştım kafamdan hatta ehliyet kursuna yazıldım nasıl olsa hamile olmam diye ve malesef bulantılarım beni zorlamaya başladı inşallah en azından sınava kadar daha kötü olmam.
canım benimmm çünki biz uzun zaman burada çok güzel bi arkadaşlık kurduk beraber sevindik beraber üzüldük çok çok hoş ve güzel diyologlarımız oldu hani eski dostlar dedikleri işte.canımm ben biliyorumki evet elbet günün birinde seninde meleğin yola çıkacak.evet kesinlikle bu takmamak, inşallah bi tanem en kısa zamanda sendende güzel haberleri alıcaz.senın haberını okuyunca gözlerım doldu çok tuhaf oldum neden bılmıyorum ama mutluktan dıyorum sadece buna çünkü çok ıstıyordum haberını almayı hatta bugün ela ıle senı konustuk msnde bu haberı alacagımızı tahmın ettı ela öyle dıyeyım sana çok mutlu oldum suanda işte demekkı takmamak bebegı getırdı sonunda Allah ım sonuna denk sürmeyı nasıp etsın amın ınsallah bızede nasıp eder Allah ım amın
canım arkadaşlarım sizi burda görmek ne güzel baya zaman oldu buraya girmeyeli biliyosunuz gidiş o gidiş yaptım ben ve en son eğer bi gün hamile olursam size haber veririm demiştim işte canlarım o gün geldi ve ben şu anda 6+1 haftalık hamileyiiiimmmmm🙂dün gittik doktora ve doktor bebeğimin çok sağlıklı olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyledi o kadar mutlu oldumki anlatamam.canım arkadaşlarım en kısa zamanda sizinde bu duyguyu tatmanızı mevlamdan niyaz ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?