Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Herkese mrb.Nasılsınız arkadaşlar. Ben bu ovülasyon testlerini yapıorum 3 gündür bugün yapmadım ama bi çizgi net çıkıo diğeri hafif silik çıkıo.Bu da negatif demekmiş. Benim yumurtlama dönemimi ayın 16 sına kadar anlamadım gitti

canım ben 5. cimi haftamı bitirdim bu gün 6+4 günlük oldu bulantılarım halsizliğim hepsi var bi istifralarım başlamadı sevinsemmi üzülsemmi bilemyirum yarın tahlil sonuçlarım için doktora gidicem bakalım nediyecek.girp aşısını falan da sorucam tam emin değilim yaptırıp yaptırmamakla çok hassas bi bünyem var.meyve yiyebiliyorum ama sebze yemeklerini hele et yemeklerini görmeye tahammülüm yok hepsi bozulmuş gibi kokuyo.bu zamanları atlatır atlatmaz bende güzel bi beslenme programına geçerim şu an faideli olduğunu düşündüğüm ve her gün yaptığım aç karnına bi adet ceviz yemek ki beyin gelişiminin olduğu şu günlerde işe yarayacağını düşünüyorum vede yine aç karnına 21 adet besmele ile kuru üzüm yiyorum buda zekası için çok faideli.inşallah her şey yolunda gider canım.sorucağım şeyler muhakkak olacaktır çok teşekkür ederim .bu güzel yemek programı içinde çok teşekkür ederim örnek hamişim sensin

kızlar kendimi üst listeye çıkardım. bugün regli günüm.dua edin nolur olmayayım.regli olacaksam hemen olmayı istiyorum,ama bi yanım da az umutlu olsa da acaba hamiş de olabilir miyim diyor,offff beklemek çok zor,aslında ilerde hamile kalacağımı bilsem hiç stres yapmam hamiş kalana kadar özgürlüğün tadını çıkarırım,ama ya bir sorun çıkarsa diye korkuyorum,buarada gelecek ay da bekleyecem sonra daha fazla beklemeye gerek yok eşimi sperm testine gönderecem,bir sorun varsa boşuna beklemeyelim,ama inş bunlara gerek kalmaz.mrs m cim senin gibi bütün regli belirtilerini bayadır yaşıyorum,sivilce olsun,mide rahatsızlığı,sancı falan,ama hamile arkadaşlarımın dediğine göre hamile kaldıkları ay da regli belirtilerini yaşamışlar,bunlar da az da olsa ümitlendiriyor beni,ama olacaksam bugün olurum gibi geliyor,SULTANCIM senin hamile kaldığın ay nasıldı regli belirtileri yaşadın mı.

canım daha önce ben de uyguladım bu testleri,biz her zaman takvime göre yumurtlama dönemi olan dönemde yumurtlamıyoruz,ben hemen hemen aynı dönemde yumurtluıyorum ama bende de bi iki gün oynayabiliyor,bazı hanımlarda çok oynuyor,sende de oynama oluyordur,normal bu yani,testlerin uygulanma amacı da bu,yumurtlamayı kaçırmamak,çoğumuz bu yüzden hamile kalamıyor.testleri yapmaya devam et.bi de her ay yumurtlamayabilirmişiz,bunu da aklında bulundur.iki koyu çizgi olması lazım.

slm kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır ilk doktor kontrollerimizi olduk geçen hafta koşuşturmaca yani.YAZ ESİNTİSİ sağol canım benide eklemişsin listeye teşekkürler.Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Bu arada kızlar bende hiç mide bulantısı olmuyor,sadece kasılmalar ve kramplar çok oluyor vücudumda.Bugün 6 hafta 4 günlük olduk çok çabuk yoruluyorum belirtiler bunlar bende.

Canim umutlarin hic tukenmesin,gerekirse doktorunu degistir,bir hormon testi vs yaptir,esinde yaptirmadiysa test yaptirsin ve hersey normalse zaten hic moralini bozma,eger bir olumsuzluk varsa duzelmeyecek birsey degil,hayirlisi olsun canim,hayirlisini iste...daha zamani vardir belki umutlarini yitirme...Bosuna kendini sterse sokma..

ya kızlar
yine boşalmış burası niye kimse yok ki.. naapıyosunuz niye yazmıyosunuz ulennnnn🙂 hadi ya kaldıralım popoları anlatacak paylaşacak şeyi olan yok mu??? nerdesiniz fıstıklarrrr??
benim anlatacak bişeyim yok..
yurtdışındaydım yeni geldim söylemiştim zaten..
onun dışında bebek işlerini boşlamak zorunda kaldık çünkü kontrol ve ilaca başlama zamanı türkiyede değildim kontrollerimi yaptıramadım bu arada bana tüp yapılacak artık.. o yüzden bi daha ki aya kaldı.. bende haber yok işte.. ama sizde vardır hadi yazın ya.. boş bırakmayın..paylaşıp rahatlıyoruz en azından..konuşacak birileri olmuyor her zaman etrafımızda.. bazen de bütün bunları etrafımızdakilerle konuşmak istemiyoruz değil mi..o yüzden fidana su verin kurumasın🙂 hepinizi öpüyorum

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
ranagül.............................10 Aralık
mrs.m..............................12-14 Aralık
YazEsintisi.......................14 Aralık

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
yazgülü24........................16-18 Aralık
Desen..............................19 Aralık
smart_girl........................20 Aralık
esmos..............................20 Aralık
burcums..........................20 Aralık
nesli84.............................22 Aralık
pretty woman...................28-30 Aralık
bade88.............................30 Aralık
selzeh................................1 Ocak
ebruaker............................2-3 Ocak
duygum_06.......................3 Ocak
aşkısı................................6 Ocak
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
nur85..............................9 Ocak

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr))
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr)
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr)

gül melek............................23 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr)
sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr)
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)