Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrs m cim çok sevindim olmamana,inş canım ikimizden de en azından birimizden güzel haberler alırız.AMAN dikkat et kendine,ben de sen girmeyince regli mi oldun diye korktum.bende de canım regli belirtileri var o yüzden her an gelecekmiş gibi bekliyorum,benim de bir kez 27 günde olmuştu,yani yarın da tehlikeli,ilk ay stresten olmuştu,ama ben bu ay da biraz kafaya taktım o yüzden de gecikmiş olabilir,buarada ben bugün acayip hastaydım,her yanım ağırıyor,okul da merdivenleri bile zor çıktım,grip olmaktan korktum,bakalım belki regli ağrısıdır.

ben daha teste cesaret edemiyorum canım,testi ancak olmazsa cuma ya da cumartesi sabah yaparım.sen yap ama stres de pek yapmamışın,inş güzel haberler ver, okuldan gelir gelmez bakacam.

inş. hayırlısı canım...sürekli wc ye gidiyorum geldi mi diye öffff akıntıyı regl zannediyorum. yarın sabah test yapmaya karar verdim. sen yarın da bekle canım. amannnn dikkat et kendine, meyve ye bol bol canım. ben de evde çok kötü düştüm. hayır ola halimiz 🙂

canım akıntınmı var her ay reglden önce olurmu yoksa bu ay ılk defamı gelıyor akıntın gögüslerınde bişi varmı yada baska hıssettıgın bişi varmı

burcums sen de üzme kendini,daha çok erken senin için,bak biz yazdan beri bekliyoruz,anca canım,üstelik stres de yapmamaya çalış,biliyorum elde değil,ben yapamıyorum mesela,ama hamile kalanlar hep düşünmeyi bıraktıkları zaman hamile kaldıklarını söylüyorlar,ben bu ay hamile kalırsam bu tez uymayacak,çünkü bu ay doktora da gittiğim için çok kafaya taktım.canım benim regli belirtilerim var,bi de regli belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı zaten.arkadaşlar da her an tuvalete gidiyorlarmış ha geldi ha gelecek diye bi bakmışlar hamileler,bi de ben de farklı olarak grip gibi oldum,bi de geçen ayla birlikte iştahım çok arttı,bi arkadaşın da bi ay önce iştahı artmış ve kilo almış bende de kilo artışı falan oldu,biraz ümitlendim,çocuk için vücut hazırlanıyormuş,ama yine de ümitlenmek istemiyorum,çünkü önceden çok hayal kırıklığı yaşadım.

canım akıntınmı var her ay reglden önce olurmu yoksa bu ay ılk defamı gelıyor akıntın gögüslerınde bişi varmı yada baska hıssettıgın bişi varmı

canım çok yoğun değil ama akıntı var..reglden önce de olabiliyor yani bu bir belirti değil. çok belirgin birşey yok, daha çok regl belirtilerim var. hatta şimdi hala karnımda ağrı kasıklarımda ağrı var.