hoşbulduk teşekkür ederim 8 yıllık evliyim. bir kızım var. 2. yi 2 senedir istiyoruz geçen yıl dış gebelik geçirdim şimdide olmuyo..hosgeldın canım aramıza ne kadarlık evlısın ne zamandır bebek ıstıyorsun anlat bakalım bızlere

hoşbulduk teşekkür ederimmm..hoşgeldin aramıza
slm arkadaşlar ben de yeni üyeyim. 1 seneye yakındır siteyi takip ediyorum. yeni üye olmaya karar verdim.

en azından hamile kalabilionu biliyoruz minik meleğindenhoşbulduk teşekkür ederim 8 yıllık evliyim. bir kızım var. 2. yi 2 senedir istiyoruz geçen yıl dış gebelik geçirdim şimdide olmuyo..![]()
ranagül
mrs.m
YazEsintisi
kızlar hadi test yapın artık ......çatladık meraktan , güzel haberler verin de şenlenelim biraz

onunda regli bgn yarın gelmesi gerekiyoo benim oldu inşşşşşşşş senin olmaz bitanecimmm de hamişsindirrrrrrrgünaydın kızlar
Günaydın kızlar......hoşgeldin bitanecikim aramızaaa
en azından hamile kalabilionu biliyoruz minik meleğinden
ben hiç tadamayacakmıyım diye bile düşünüyorum bazen :küstüm:
evett yaaa şeker parelerrrr neler oluyooo bakalımmm mrs.m bgn yapacak testi
diğer fıstıklarımız hadi artık güzel haberler verin bizeeeeeeeeeee
buarada benim fıstıklı kurabiyemmm yazım gülümm yok buaralar yoğun sanırsammmonunda regli bgn yarın gelmesi gerekiyoo benim oldu inşşşşşşşş senin olmaz bitanecimmm de hamişsindirrrrrrr
dilammmmmm hamişsin ditye seansa giremiosunnnnnnn ondan sıvışıp burayı da boşluyosun bak kızıyorum haaaaa :n028:
Kızlar hakikaten sizde peygamber sabrımı var.ben de chatladım pc başında beklemeyin artık.benim adetime daha 2 gün vardı ben idrar testini yaptığımda ve (+) pozitif çıkmıştı.sizin şimdiye kadar mutlaka çıkar beklemeyin artık.Bizim daha çok güzel haberlere ihtiyacımız var hadi ama.ranagül
mrs.m
YazEsintisi
kızlar hadi test yapın artık ......çatladık meraktan , güzel haberler verin de şenlenelim biraz