Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar hoşçakalın... ben de çıkıyorum. iyi akşamlar, kendinize iyi bakın.

yazesintisi canım benim, dualarımdasın, allah ikimize de hayırlısını versin. öptüm canım.

slm arkadaşlar ben de yeni üyeyim. 1 seneye yakındır siteyi takip ediyorum. yeni üye olmaya karar verdim.

hoşgeldin bitanecikim aramızaaa :dilektut:

hoşbulduk teşekkür ederim 8 yıllık evliyim. bir kızım var. 2. yi 2 senedir istiyoruz geçen yıl dış gebelik geçirdim şimdide olmuyo..:hasta:
en azından hamile kalabilionu biliyoruz minik meleğinden
ben hiç tadamayacakmıyım diye bile düşünüyorum bazen :küstüm:

ranagül
mrs.m
YazEsintisi

kızlar hadi test yapın artık ......çatladık meraktan , güzel haberler verin de şenlenelim biraz

evett yaaa şeker parelerrrr neler oluyooo bakalımmm mrs.m bgn yapacak testi
diğer fıstıklarımız hadi artık güzel haberler verin bizeeeeeeeeeee :hamileyim:
buarada benim fıstıklı kurabiyemmm yazım gülümm yok buaralar yoğun sanırsammm :dancing:onunda regli bgn yarın gelmesi gerekiyoo benim oldu inşşşşşşşş senin olmaz bitanecimmm de hamişsindirrrrrrr
dilammmmmm hamişsin ditye seansa giremiosunnnnnnn ondan sıvışıp burayı da boşluyosun bak kızıyorum haaaaa :n028:

hoşgeldin bitanecikim aramızaaa :dilektut:

en azından hamile kalabilionu biliyoruz minik meleğinden
ben hiç tadamayacakmıyım diye bile düşünüyorum bazen :küstüm:

evett yaaa şeker parelerrrr neler oluyooo bakalımmm mrs.m bgn yapacak testi
diğer fıstıklarımız hadi artık güzel haberler verin bizeeeeeeeeeee :hamileyim:
buarada benim fıstıklı kurabiyemmm yazım gülümm yok buaralar yoğun sanırsammm :dancing:onunda regli bgn yarın gelmesi gerekiyoo benim oldu inşşşşşşşş senin olmaz bitanecimmm de hamişsindirrrrrrr
dilammmmmm hamişsin ditye seansa giremiosunnnnnnn ondan sıvışıp burayı da boşluyosun bak kızıyorum haaaaa :n028:
Günaydın kızlar......
Chatlakcım canım size yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum sizi.sabah veya akşam hergün bir kere girip bakıyorum size ama çok uzun süre oturamıyorum ve bilgisayarla uğraşamıyorum inanmayacaksın ama bilgisayarda yazı okumak veya birşeyler yazmak inanılmaz mide bulantımı arttırıyor.o yüzden sizinle pek olamıyorum.ama takip ediyorum.3 gün önce çok kızdım sana sen bu sitenin neşesisin.senin moralinin bozuk olmaya hakkı yok.benden sana öneri canım hiç dr.a gitmediğini biliyorum bu konuda çok uzun süre bekleyip yılmaktansa mutlaka bir dr.a git zaten horman tahlilleri sperm analizi cart curt derken de bir süre geçiyor.o sürede de doğal yoldan deneiyorsun zaten ama bazen bizim gibi çiftlerde destek gerekebiliyor.sonuçta bende de eşimde de bir sorun olmadığı halde 6 yıl bekledik mercimeği biliyorsun.biraz destek gerekiyormuş onuda verdi güzel dr.umuz.ve güzel haberimizi alabildik.Bu yazdıklarım senin adına belki ama okuyan tüm arkadaşlara yazıyorum.Kızlar mutlaka yardım alın.çok istediğiniz melişlerinize uzanmak bizim ki kadar uzun sürmesin inşallah.Allah inşallah en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatır.hamile olan arkadaşlar da inşallah melişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin.hepinizi öpüyorum.

ranagül
mrs.m
YazEsintisi

kızlar hadi test yapın artık ......çatladık meraktan , güzel haberler verin de şenlenelim biraz
Kızlar hakikaten sizde peygamber sabrımı var.ben de chatladım pc başında beklemeyin artık.benim adetime daha 2 gün vardı ben idrar testini yaptığımda ve (+) pozitif çıkmıştı.sizin şimdiye kadar mutlaka çıkar beklemeyin artık.Bizim daha çok güzel haberlere ihtiyacımız var hadi ama.

Geri