Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

dila çok dikkat et kendine
benim büyük ihtimal dr umun hatası bana kanamam başlayana kadar progestan vermedi verseydi belki bütün bunlar olmayacaktı
Gerçi sebep ve suçlu aramamk lazım bizimle yiyecek ekmeği yokmuş bu kadarmış
allah hepimizin hakkında hayırlısını verir diyorum ama yüreğim sızlıyor

Gunaydin kizlar.. nasilsiniz? bakalim? Umarim herkeste hersey yolundadir.. Gunleri gecen arkadaslar umarim bizlere guzel haberler verirler..

Chatlagim findikli cikolatam biliyorsun benim regl cokta duzenli olmadigi icin bilemiyorum tam ne zaman gelmesi gerektigini ama son 2-3 ay ortalamasina baktigim zaman 16-18 aralik arasinda gelmesi lazim.. Bakalim neler olacak.. Dogruyu soylemem gerekirse bu ay sanmiyorum birsey cikacagini cunku calisma belki 1 defa oldu.. Biraz stressliyiz esimde bende bu aralar.. Hakkimizda hayirlisi diyelim bitanem..

Senin regl olmana o kadar uzuldum ki.. Rabbim insallah uzun suredir bekleyenlerin yuzunu en kisa zamanda guldurur.. Secme sansim olsaydi once uzun bekleyenlerin olsun derdim cunku bu bekleyis insanin hayatini o kadar cok etkiliyorki..

Ben dün akşam bebeğimi kaybettim
İki kez ultrasonda gördük herşey normal demişti dr ama olmadı
bizimle kalamadı
Yarın dr a gidicem kürtaj gerekiyormu diye

Güne güzel bir haberle başlayamadım çooook üzgünüm

Gulmelek canim cok uzuldum senin ve esin adina hayirlisi boyleymis Rabbim en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi nasip etsin insallah..