Canım sen anlatınca hatırladım ben unutmuşum.Bence aşılama deneyin.Biliyorsun biz aşılamayla sonuç aldık bunu daha önce sorduğunu hatırlıyorum zor mu? diye nasıl yapıldığını anlatmıştım sana.gerçekten kolay bir işlem inşallah bu deneyeceklerinle alırsınız mutlu haberi de aşılama ya falan da ihtiyaç kalmaz. canım sizin bizden bir avantajlı tarafınız daha var : yaşınız.çok gençsiniz daha bu yaşlarda tedavi olsanız bile en kısa zamanda sonuç elde edersiniz diye düşünüyorum.o yüzden önce aşılama deneyin ama eşine mutlaka harnup pekmezini yedir.ben çok faydasını gördüm.hatırlarsan anlatmıştım.
inşş görürüz canım faydasınııı ben görmem belki sen görürsün o yüzden herkese fayda etmeyen belki sana eder ben sonuç alamasam da bi umut sen yap benceee bidanemmm
Ben dün akşam bebeğimi kaybettim
İki kez ultrasonda gördük herşey normal demişti dr ama olmadı
bizimle kalamadı
Yarın dr a gidicem kürtaj gerekiyormu diye
Gül melek canım hemen kanaman mı geldi yoksa daha önce bir sıkıntın olmuşmuydu?mide bulantının kesilmesi veya sancı gibi?merak ettim çünkü dün geceden beri benimde kasıklarımda bir sancı var ama en son dr.a gittiğimde dr. bana bu sancılardan bahsetmişti ve olabilir endişelenme demişti.bu arada ben 1 ay boyunca crinone kullandım.bana daha yeni bıraktırdı.bırakmam normalmiydi bilmi,yorum ama bana bu kadarının yeterli olduğundan bahsetmişti.
dimi tam hatırlattım bendeee :laugh: 😛iha:
artık kimse unutamaazzzz
inşş görürüz canım faydasınııı ben görmem belki sen görürsün o yüzden herkese fayda etmeyen belki sana eder ben sonuç alamasam da bi umut sen yap benceee bidanemmm
Ben dün akşam bebeğimi kaybettim
İki kez ultrasonda gördük herşey normal demişti dr ama olmadı
bizimle kalamadı
Yarın dr a gidicem kürtaj gerekiyormu diye
Ne olsun be canım , bekleme modundayız yine 🙂 bekleyen derviş muradına ermiş derler inşaallah biz de ereceğiz bakalım.Bu ay hiiç umut yok bende hesaplama filan yapmadım , iki ilişki denk geldi o da biri ilk günü yumurtlamanın biri de son günü 🙁 . Bu ay olursa tam bir mucize olur yanii..