Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım sen anlatınca hatırladım ben unutmuşum.Bence aşılama deneyin.Biliyorsun biz aşılamayla sonuç aldık bunu daha önce sorduğunu hatırlıyorum zor mu? diye nasıl yapıldığını anlatmıştım sana.gerçekten kolay bir işlem inşallah bu deneyeceklerinle alırsınız mutlu haberi de aşılama ya falan da ihtiyaç kalmaz. canım sizin bizden bir avantajlı tarafınız daha var : yaşınız.çok gençsiniz daha bu yaşlarda tedavi olsanız bile en kısa zamanda sonuç elde edersiniz diye düşünüyorum.o yüzden önce aşılama deneyin ama eşine mutlaka harnup pekmezini yedir.ben çok faydasını gördüm.hatırlarsan anlatmıştım.
dimi tam hatırlattım bendeee :laugh: 😛iha:
artık kimse unutamaazzzz

chatlak cnm inşallah faydasını görürsün bende adet olursam yapıcam o karışımdan:laugh:

inşş görürüz canım faydasınııı ben görmem belki sen görürsün o yüzden herkese fayda etmeyen belki sana eder ben sonuç alamasam da bi umut sen yap benceee bidanemmm

Ben dün akşam bebeğimi kaybettim
İki kez ultrasonda gördük herşey normal demişti dr ama olmadı
bizimle kalamadı
Yarın dr a gidicem kürtaj gerekiyormu diye
Gül melek canım hemen kanaman mı geldi yoksa daha önce bir sıkıntın olmuşmuydu?mide bulantının kesilmesi veya sancı gibi?merak ettim çünkü dün geceden beri benimde kasıklarımda bir sancı var ama en son dr.a gittiğimde dr. bana bu sancılardan bahsetmişti ve olabilir endişelenme demişti.bu arada ben 1 ay boyunca crinone kullandım.bana daha yeni bıraktırdı.bırakmam normalmiydi bilmi,yorum ama bana bu kadarının yeterli olduğundan bahsetmişti.

aldımm bidenemm dokuz doğurcammmm 😀 😀 😀

Ay kiz insallah 🙂 ama 9 tane birden biraz fazla 9 senede bari dogur 😛

merhaba kızlar nasılsınız adeti geciken arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerinizi alırız inşallah hepimiz için 2010 yılı bebek yılı olur 😛iha:
Benimkine daha tam gecti diyemeyiz ama insallah diger arkadaslar guzel haberler aliriz.. Seninki ne oldu bu arada canim? geldi mi?

Yaz gülüm canım nasılsın nerelerdesin sen yahu bir denk gelemedik bu aralar seninle

Dilacigim minik mercimegin annesi ben iyiyim ben fistigim ya sen nasilsin? Minik kelebek nasil?

Evet canim uzun zamandir ben cok fazla giremiyorum sende oyle galiba denk gelemedik malesef 🙁

:laugh::laugh::laugh:
amann içimi döktüm yavyummm napiiim hem görmeyen olmaz heralde bu yazımı artıkınnnn 😛iha: kaçıran falann ................
bende bu arada polende vaaaaa kurabişimm merak etmee 😀

inşşşşşşşşşşşşşşşşş...............
aminnnnn
şu okunan ezanlar hürmetine yarabbmmmm hayırlı hamğileliklerrr bebişler nasip et bizlereeee....

Hehe kiz yakinda bir tane aktar acsak olacak galiba her cesit bitki var artik evimizde 🙂

:laugh::laugh::laugh:
amann içimi döktüm yavyummm napiiim hem görmeyen olmaz heralde bu yazımı artıkınnnn 😛iha: kaçıran falann ................
bende bu arada polende vaaaaa kurabişimm merak etmee 😀

inşşşşşşşşşşşşşşşşş...............
aminnnnn
şu okunan ezanlar hürmetine yarabbmmmm hayırlı hamğileliklerrr bebişler nasip et bizlereeee....[/QUOT

amin canım inşallah

Ay kiz insallah 🙂 ama 9 tane birden biraz fazla 9 senede bari dogur 😛

Benimkine daha tam gecti diyemeyiz ama insallah diger arkadaslar guzel haberler aliriz.. Seninki ne oldu bu arada canim? geldi mi?

Dilacigim minik mercimegin annesi ben iyiyim ben fistigim ya sen nasilsin? Minik kelebek nasil?

Evet canim uzun zamandir ben cok fazla giremiyorum sende oyle galiba denk gelemedik malesef 🙁

Hehe kiz yakinda bir tane aktar acsak olacak galiba her cesit bitki var artik evimizde 🙂

canım inşallah adet olmazsında sende hamile kalırsın cicim.benim hala gelmedi adetim canım bugün 10. günüm inşallah hamişlikle ilgili bi gecikmedir

Ne olsun be canım , bekleme modundayız yine 🙂 bekleyen derviş muradına ermiş derler inşaallah biz de ereceğiz bakalım.Bu ay hiiç umut yok bende hesaplama filan yapmadım , iki ilişki denk geldi o da biri ilk günü yumurtlamanın biri de son günü 🙁 . Bu ay olursa tam bir mucize olur yanii..
biliomusun hep öle yapanlar hamile kalıo inşallah seninde öle olur.biz bu ay üzerine düştükte neoluo yine regl olucam yine olucam

Geri