Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım inşallah adet olmazsında sende hamile kalırsın cicim.benim hala gelmedi adetim canım bugün 10. günüm inşallah hamişlikle ilgili bi gecikmedir

Insallah olmam canim ama bilemiyorum pekte umutlu degilim dogruyu soylemem gerekirse..

Canim gec dollenmelerde hemen cikmayabiliyormus idrar testinde istersen birde kan test yaptir.. Yada bi doktora git canim 10 gun az degil yani.. Insallah hamissindir

biliomusun hep öle yapanlar hamile kalıo inşallah seninde öle olur.biz bu ay üzerine düştükte neoluo yine regl olucam yine olucam

valla üzerine düşüncede olmadıı , boşverincede olmadıı , allahım "ol " dediği zaman olacak.

yaaa canım 5.gün yaptım çıkmadı hiçbişey onun için umutsuzum yani adetimi bekliyorum çıksaydı 5. Gün çıkmazmıydı

yasemin nasıl yaaaa????? Ben de böyle bişey olsa sabah akşam yapardım herhalde 🙂) yap bi daha , geç döllenme olabilir zaten daha da çıkmazsa dr. Git bence 10 gün normal değillll

haklısın canım ozaman 1-2 gün daha bekleyeyim tekrar yapayım gidicem zaten canım dra sağol canım

GÜLMELEK
canım çok üzüldüm.. eminim çok zordur..sabırlı olmaktan başka yapacak birşey yok maalesef..en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah canım çok geçmiş olsun..