yns_ysmn
Hamiş Melek
yns_ysmn canım yaa 10 gün diosunn kocaaaaaaaaaa 10 gün yap artık varsa mutlaka çıkarr
yaaa canım 5.gün yaptım çıkmadı hiçbişey onun için umutsuzum yani adetimi bekliyorum çıksaydı 5. gün çıkmazmıydı
yns_ysmn canım yaa 10 gün diosunn kocaaaaaaaaaa 10 gün yap artık varsa mutlaka çıkarr
canım inşallah adet olmazsında sende hamile kalırsın cicim.benim hala gelmedi adetim canım bugün 10. günüm inşallah hamişlikle ilgili bi gecikmedir
yaaa canım 5.gün yaptım çıkmadı hiçbişey onun için umutsuzum yani adetimi bekliyorum çıksaydı 5. gün çıkmazmıydı[/QUOTE
bukadar umutsuz olma canım
biliomusun hep öle yapanlar hamile kalıo inşallah seninde öle olur.biz bu ay üzerine düştükte neoluo yine regl olucam yine olucam
yaaa canım 5.gün yaptım çıkmadı hiçbişey onun için umutsuzum yani adetimi bekliyorum çıksaydı 5. Gün çıkmazmıydı
chatlak sen burdamısın bacım
valla üzerine düşüncede olmadıı , boşverincede olmadıı , allahım "ol " dediği zaman olacak.
yasemin nasıl yaaaa????? Ben de böyle bişey olsa sabah akşam yapardım herhalde 🙂) yap bi daha , geç döllenme olabilir zaten daha da çıkmazsa dr. Git bence 10 gün normal değillll