hazalcım benim ateşim bir kaç gündür 37 nin altına düşmüyor ama karnıma ağrı girdikçe korkuyorum. ateş olması önemli bir belirti mi?
sabah hep aynı saatlerde ölçmeye çalışıyorum ama adet ateşimi bilmiyorum.Neslicim saat kaç arası ölçüyosun ateşini?o çok önemli bide adet günündeki dercen çok önemli canımmm yani kaç derce ile adet oluyosun onu bilmek lazım canım
fatos benimki kac olmasi lazim sence yani regli atesim 36.5 kacin ustunde olursa supeli hamilelik icin ve kac gun oncede ates yukselmeye basliyor ben yeni basladigim icin tam bilmiyorum
sabah hep aynı saatlerde ölçmeye çalışıyorum ama adet ateşimi bilmiyorum.
iştahım hiç yok bu arada bu sabah ılk defa tok karnına çay içtim yesıl çay yanı ve geri çıkardım az daha yedıklerımde çıkacaktı ama çıkmadı sadece içtigim çayın belli kısmını çıkardım
hazalcım benim ateşim bir kaç gündür 37 nin altına düşmüyor ama karnıma ağrı girdikçe korkuyorum. ateş olması önemli bir belirti mi?
bebişini bekleyen arkadaşlarr merhabaaaa ....
ben 14 haftalık hamileyim ve buraya bişiler yazmak istedim,, belki birazcık yardımcı olabilirim...hamileliğimi öğrenemden önce burda ben de çok vakit geçirdim de 😀 bi hamile gelse bişiler yazsa da okusam diodum,,,onların her belirtisini kendime benzetiodum,,hmm bak bende de böle oluo diodum 😀 ama hepsini kendim uydurmuşum 😀
gebelik belirtileri kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.bunu bana da sürekli söylüyorlardı ama hakkaten de böyleymiş...
benm bebebğim bel ağrısıyla geldi meselaa..adetten 10 gün önce belim koptu koptuuu : )) o kasık ağrıları ,idrarda koyulaşma ve bulanıklık, ağızda metalik tat ,mide bulantısı ( canıma okudu ) ,göğüs ucunda koyulaşma,göğüste hassasiyet,bunların hepsi 8.hafta da falan başladı ben de ,, kiminde de adetten 1 hafta önce başlıyor...sonraaa ; ben ewde yapılan o testi adetten 3 gün önce yaptım silik çıktı 😀 kiminin de 10 gün geçmeden çıkmıyor : ))
böle yani arkadaşlarrr ,,, altını tekrar çiziyorum KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR BELİRTİLER ..sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım...
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ GERÇEK ETSİN İNŞALLLAAAAHHHHHHH ( hamilelerin duası kabul olurmuş 😀 )
şimdilik hoşçakalınızzz ,, belirtilerle kafayı bozmayınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?