canımmm hazirandan beri iyi kötü her anımızı paylaştık ve birer birer mutlu haberleri almaya başladık tekrar.uzun zamandır yoktu ses sultanla başladı sen geldin arkadan inşallah bizlerde geliriz peşpeşe inşallah hayırlısıylaa.sağolasınız kızlar,insan çoktandır sahip olmak istediği bişeye sahip olunca kaygılar duyuyo biliyorsunuz,hepinizi çok seviyorum sizler olmasanız kimle paylaşırdım canlarım benim,inş sırayla hepimiz bu duyguları yaşayacağız
yaz esintisi canım çooookkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim allahım inş.tamamına erdirir. rabbim tüm isteyenlere ve banada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.ya bişey soracağım sen nezamandan beri bebiş istiyordun.
kızlar hamişim galiba,ama hemen sevinmek istemiyorum,yarın kan tahlili yaptıracam.
kızlar hamişim galiba,ama hemen sevinmek istemiyorum,yarın kan tahlili yaptıracam.
nurcum,chatlak çok sağolun canlarım,dualarınız yanımda olsun,çok heyecanlıyım,dayanamadım test yaptım,3 saat falan idrarımı beklettim,ama hiç beklemiyordum inanın,hemen diğer çizgi belirdi,diğeri kadar koyu değil ama baya bi belli,daha iki gün geçti zaten,doğru yapmışımdır di mi,o kadar tek çizgiye alıştım ki yanlış gibi geliyor,bi de çok istediğim için dış gebelikten falan korkuyorum,hemen yarın kan tahlili yaptıracam,o zaman kesin olacak.
canım benim sağolasın,evet çift çizgi çıktı,ama inanamıyorum,hala regli gelecekmiş gibi hissediyorum,bu ay aslında hiç beklemiyordum,çok stres yaptım çünkü.stres de kötü etkilediği için olmaz diyodum,inş yarın da hayırlı haberler alırım canım,daha tam sevinemedim,ben sonucu beklerken ellerimi görecektin,nasıl titriyordu.
canım hala kendimi hamile hissetmiyorum ama yazayım,bikere en önemli belirtim regli gecikmesiydi,ayrıca bir belirti yoktu,hep regli belirtileri yaşadım,bi de dün nasıl hasta hissettim kendimi,adım atacak halim yoktu,bi de bi ay önceden iştahım nasıl açıldı ve kilo aldım,arkadaşımda da oldu bu,vücut mu bebişe hazırlanıyor artık bilmiyorum,ama bu beni şüphelendirdi,çünkü birden kilo almaya başladım,ama daha bulantı,uyku falan yok,inş yarın kan testi de ii çıkar da cnm o zaman hamile derim kendime.
canım benim sağol,sizin dualarınız sayesinde zaten...bana yarın için de dua et cnm.
sağolasınız kızlar,insan çoktandır sahip olmak istediği bişeye sahip olunca kaygılar duyuyo biliyorsunuz,hepinizi çok seviyorum sizler olmasanız kimle paylaşırdım canlarım benim,inş sırayla hepimiz bu duyguları yaşayacağız
nurcum,chatlak çok sağolun canlarım,dualarınız yanımda olsun,çok heyecanlıyım,dayanamadım test yaptım,3 saat falan idrarımı beklettim,ama hiç beklemiyordum inanın,hemen diğer çizgi belirdi,diğeri kadar koyu değil ama baya bi belli,daha iki gün geçti zaten,doğru yapmışımdır di mi,o kadar tek çizgiye alıştım ki yanlış gibi geliyor,bi de çok istediğim için dış gebelikten falan korkuyorum,hemen yarın kan tahlili yaptıracam,o zaman kesin olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?