beslenmeme de dikkat ettim kuru üzüm ceviz gibi şeyler yemeye çalıştım ama bunların etkisi çok değildir kanımca allahın nasip etmesi önemli eminim sizin zamanınız da gelecek.allah sağlıklı versin de geç versin,ama sizi ne kadar ii anlıyorum bunu bilin,selzehcim 6 ay inan çok uzun bir süre değil benim 7 . ayında 1 yılında hamiş kalan bisürü arkadaşım var
AH CANIM bilmezmiyim bende bekledim kaç ay.hatta birde onun öncesi var başka problemler yüzünden de erteledik kaç ay.ama hepsini unutuyorsun o güzel haberi alınca inşallah.6 ayda çok uzun bir zaman değil hemen bırakma kendini.dualarımdasınız inş.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİCEK BAK.ama sabır birazcık dahacanım benım 6. ayımdayım hala yok bılıyosun bebek bekelemk kadar zor bişi yok ınan Allah ım sabır versın bızlere ınsallah bızlerde bırgün yasarız bu güzel duyguları dualrın bızımle olsun aman sen ıkı canlısın dıkkat et kendıne canım benım Allah ım korusun sızı
AH CANIM bilmezmiyim bende bekledim kaç ay.hatta birde onun öncesi var başka problemler yüzünden de erteledik kaç ay.ama hepsini unutuyorsun o güzel haberi alınca inşallah.6 ayda çok uzun bir zaman değil hemen bırakma kendini.dualarımdasınız inş.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİCEK BAK.ama sabır birazcık daha
canım benım 6 ay uzun degıl dıyorsunuz ama bırde bekleyene sormak gerek o yuzden bunu yasayan daha ıyı hıssedıyor gerçekten zor ama tabıkı beklıcem sabırla ne kadar üzülsemde beklıcem yanı Allah çok bekletmesın canım
canlarım bütün iyi dilekleriniz için çoook teşekkürler,kan testinin sonucunu yeni öğrendim,hamileyiiiiiiim🙂değerimi telefonla sordum da 5 den büyük 938 falan dedi,normal di mi,yarın kağıdı alacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?