canım ya gerçekten senin adına çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı bi hamilelik hayırlısıyla meleğini kucağına almayı nasip etsin nolur bizede çok dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş
yaz esintisiiiiiiiiii canımmmmmmmmmmmm şimdi gördüm haberini 🙂 inanılmaz sevindim, gözünüz aydın canım benim. çok tebrik ediyorum, allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.
ve inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canımmmm.
canlarım bütün iyi dilekleriniz için çoook teşekkürler,kan testinin sonucunu yeni öğrendim,hamileyiiiiiiim🙂değerimi telefonla sordum da 5 den büyük 938 falan dedi,normal di mi,yarın kağıdı alacam.
yaz esintisiiiiiiiiii canımmmmmmmmmmmm şimdi gördüm haberini 🙂 inanılmaz sevindim, gözünüz aydın canım benim. çok tebrik ediyorum, allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.
ve inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canımmmm.
mrs m canim hic uzulme gelicek insallah melegin benimde bu ay 3 gun gecikmeli oldu ve annem uzulme reglin gunu sastimi 2 ay icinde bebek gelicek vucut kendini hazirlamis diyor lutfen reglin olan arkadaslar ve gecikmeli regli olan arkadaslar uzulmeyin gelicek insaallah bizimde meleklerimiz.
hazalcım çok sağol canım, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. bugün daha iyiyim çok şükür. tabiki sıra allahın izniyle bize de gelecek eminim. inşallah sende iyisindir, görüşmek üzere canım.
ya kızlar bişey diyeceğim ben sizlere benim rahim arkaya dönükmüş.bazı bayanlarda oluyormuş böyle.ben hep 6 aydır sırt üstü yatıp ayaklarımı havaya dikiyordum ama yanlış yapıyormuşum.benim rahim arkaya dönük olduğu için yüz üstü yatmam gerekiyormuş dr.dedi.ne tuhaf dimi 🙂