Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim bende aslinda cokta fazla umitlenmek istemiyorum cunku imkansiz gibi geliyor bu ay ama Allahtanda umit kesilmiyor kirmizilar gelmeden..

Benim normalde adet oncesinde bile goguslerimde boyle birsey olmazdi o yuzden cok dikkatimi cekti.. Her zaman olan birsey olsa belkide dikkatimi bile cekmeyecekti..

Ben normaldede cok usuyen biriyimdir kolay kolay isinamam birde havalar iyice sogudu burda yani usumem ondan mi degil mi bilemiyorum..

Canlarim ne olur dua edin insallah hamisimdir.. Sabah aldim 2 tane test yarin sabah yapmayi dusunuyorum regl gelmezse.. Ve cesaret edebilirsem..

yok canım ya ben çok sakindim ne hikmetse idrarda çıkınca zaten hemen hamile moduna girmiştim kan sonucundan sonra dahada inandım tabi ama benim eşim çok heyecanlıydı biz hemen gittik kan testini aldktan sonra 5 haftalıktı
inşallah bulantıların olmaz tatlım ya boşver verirsin o kiloları ben şimdi bana kızcaksınız şikayet etme diye şikayet değil ama inan çok zor günlerdi kabus gibi hatırlamak bile istemiorum ayakta ölü gibi geziyordum hala bile tam bitmiş sayılmaz bulantılarım ama unutuluyor hepsi bide kalp atışını duy bak ben 7. haftada duydum müthiş bişey Rabbim herkese yaşatsın

yazgülü canım inş senden de güzel haberi duyarız.

Bende halsizlik oluyor ama is gucten diyorum ben.. yani bilemiyorum ekstra bir yorgunlugum falan yok.. Beni umitsizlendiren bu regl sancisi sadece..

Insallah guzel bir haber verebilirim sizlere.. Ve eger verebilirsem bu inanin sizlerin dualari ve ugurlari sayesinde olur..

canım 5 .haftada gittiğinde keseyi görebildiniz mi,doktor üstten mi baktı

bak yaz esintiside grip olucam sanmış bende aynen öyleydim halsizlikte oluyordu bide gariptir belirti olarakta algılamayın ama günde 10 kez falan hapşırıyordum :laugh:

Amin canim insallah..