Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim ümit vermek istemiyorum ama bu göğsüne iğne batması olayını önceden beri söylüyorsun dikkatimi çekti benimde en belirgin belirtim oydu her adet öncesi şişer ve acırdı ama o ay iğneler batıp duruyordu ve çok acıyordu ama sancım pek olmadı benim bide çok üşüyordum ben

Canim bende aslinda cokta fazla umitlenmek istemiyorum cunku imkansiz gibi geliyor bu ay ama Allahtanda umit kesilmiyor kirmizilar gelmeden..

Benim normalde adet oncesinde bile goguslerimde boyle birsey olmazdi o yuzden cok dikkatimi cekti.. Her zaman olan birsey olsa belkide dikkatimi bile cekmeyecekti..

Ben normaldede cok usuyen biriyimdir kolay kolay isinamam birde havalar iyice sogudu burda yani usumem ondan mi degil mi bilemiyorum..

Canlarim ne olur dua edin insallah hamisimdir.. Sabah aldim 2 tane test yarin sabah yapmayi dusunuyorum regl gelmezse.. Ve cesaret edebilirsem..

ben de iyiyim canım sağol,fazla değişiklik yok,bulantılar falan başlamadı.iştahım çok böyle giderse bir sürü kilo alacağım,bi de uyku hali.midede de yanmalar...bunların hepsine razıyım ben. malum hepimiz ne kadar çok istiyoruz bu bebişleri.yalnız doktora gitmek için biraz zaman geçmesini bekliyorum,keseyi görebilmek için,o zaman geçmiyor işte,doktora gitmeden hamileymiş gibi hissetmiyorum kendimi,her şeyin normal olduğunu bilmek istiyor insan.siz de anlayorsunuzdur beni kızlar...vahideciğin sen nasılsın,sen doktora kaçıncı haftada gittin,test yaptıktan ne kadar sonra ,sen de vesveselendin mi benim gibi.
yok canım ya ben çok sakindim ne hikmetse idrarda çıkınca zaten hemen hamile moduna girmiştim kan sonucundan sonra dahada inandım tabi ama benim eşim çok heyecanlıydı biz hemen gittik kan testini aldktan sonra 5 haftalıktı
inşallah bulantıların olmaz tatlım ya boşver verirsin o kiloları ben şimdi bana kızcaksınız şikayet etme diye şikayet değil ama inan çok zor günlerdi kabus gibi hatırlamak bile istemiorum ayakta ölü gibi geziyordum hala bile tam bitmiş sayılmaz bulantılarım ama unutuluyor hepsi bide kalp atışını duy bak ben 7. haftada duydum müthiş bişey Rabbim herkese yaşatsın

yazgülü canım benim de vahide gibi aşırı üşümem vardı,hatta üşüttüğümü sandım,bir gün grip gibi yattım,bacaklarım tutmuyordu,hala da öyle,çok halsizler.senin gibi belim fazla ağırmadı,ama bütün adet belirtilerim vardı,sancılar,sivilce hepsi.

yazgülü canım inş senden de güzel haberi duyarız.

Bende halsizlik oluyor ama is gucten diyorum ben.. yani bilemiyorum ekstra bir yorgunlugum falan yok.. Beni umitsizlendiren bu regl sancisi sadece..

Insallah guzel bir haber verebilirim sizlere.. Ve eger verebilirsem bu inanin sizlerin dualari ve ugurlari sayesinde olur..

yok canım ya ben çok sakindim ne hikmetse idrarda çıkınca zaten hemen hamile moduna girmiştim kan sonucundan sonra dahada inandım tabi ama benim eşim çok heyecanlıydı biz hemen gittik kan testini aldktan sonra 5 haftalıktı
inşallah bulantıların olmaz tatlım ya boşver verirsin o kiloları ben şimdi bana kızcaksınız şikayet etme diye şikayet değil ama inan çok zor günlerdi kabus gibi hatırlamak bile istemiorum ayakta ölü gibi geziyordum hala bile tam bitmiş sayılmaz bulantılarım ama unutuluyor hepsi bide kalp atışını duy bak ben 7. haftada duydum müthiş bişey Rabbim herkese yaşatsın

canım 5 .haftada gittiğinde keseyi görebildiniz mi,doktor üstten mi baktı

Canim bende aslinda cokta fazla umitlenmek istemiyorum cunku imkansiz gibi geliyor bu ay ama Allahtanda umit kesilmiyor kirmizilar gelmeden..

Benim normalde adet oncesinde bile goguslerimde boyle birsey olmazdi o yuzden cok dikkatimi cekti.. Her zaman olan birsey olsa belkide dikkatimi bile cekmeyecekti..

Ben normaldede cok usuyen biriyimdir kolay kolay isinamam birde havalar iyice sogudu burda yani usumem ondan mi degil mi bilemiyorum..

Canlarim ne olur dua edin insallah hamisimdir.. Sabah aldim 2 tane test yarin sabah yapmayi dusunuyorum regl gelmezse.. Ve cesaret edebilirsem..

bak yaz esintiside grip olucam sanmış bende aynen öyleydim halsizlikte oluyordu bide gariptir belirti olarakta algılamayın ama günde 10 kez falan hapşırıyordum :laugh:

Amin canim insallah..

Geri