Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim ben cok sagol destegin icin sizlerde olmasaniz ben ne yapardim bilemiyorum.. Icime ata ata kafayi yerdim herhalde..

Dogru soyluyorum her ay yeni bir umut hepimiz icin Allahim cok fazla bekletmesin insallah..

Ama bu regl niye gelmiyoo 🙁🙁

hani demiştin ya düzensiz diyee sanırım yine gecikyti ozman cnm kaçını günün bugün
benbim biay 45.günde oldu ve okadar çok takmıştımki kafama hamişim diee sanırım tüm hormonlarımı etkilemiştim o ay.ve geldiğinde binlerce şükrettim inan ki.sende raahtlat kendini ama belkide geç döllenme belli olmadı yaa bilmiyorum ki benimde kafam karıştıı.inşallah öyledir cnm hayırlısı olsun inşş.çok kafana takılıyosa bi kan testi yaptır dicem ama en iisini sen bilirsin tabii

Evet canim zaten beni uzende son 3-4 aydir biraz duzenli olmaya baslamisti ona cok sevinmistim ve hep 28-30 gun icinde gelmisti.. Bu ayda gelebilir tabiki daha bilemiyorum ama bugun 31. gun.

Ben bir ay hic takmadigim halde tam 60 gun sonra geldi dusunebiliyormusun.. Ben napiyorum takmiyor gibiyim ama aslinda cok mu takiyorum anlamadim gitti canim..

Gec dollenme oldugunu sanmiyorum canim simdiye cikmasi lazimdi diye dusunuyorum.. Ben hollandadayim ya burda kan testi yaptirmak bile ayri bir problem yoksa gider yaptirir rahatlardim.. Ama pazartesiye kadar bekleyip bi caresine bakarim artik herhalde bilmiyorum..

benim de hormon testleri filan herşeyler bakıldı , ben sürekli irtibat halindeyim dr. Umla çok da iyi anlaşıyoruz.şimdi aradım dedim ki ben gelmiyorum , klomen de istemiyorum , tamam dedi , sesim de ağlamaklı olunca telaşlandı biraz, tamam başlamayalım dedi, sen 12. Gün gel yumurtaya bakalım dedi.29 unda gidicem işte, ya rabbim ne kadar zormuş çocuk yapmak , benim oğlan mucize demekki 🙂 ne gün hesapladık ne yumurta valla yaptık oldu ilk denemede, ahhh gençlik aaahh

cnm ne kadar takmıyoruz desekte oluyo işte.ama pazartei git doktora eğer gelemzse en azından adet söktürücü verir reglin gelir rahatlarsın.canını sıkma çok herşey stresle etkiliyoruz ve geciktiriyoruz cnmm ama işte elde de değil anlıyorumm hayırlısıyla bebiş yoksa reglin gelir inşş

GÜNAYDIN CANIM .niye öyle düşünüyorsun ümit olmadan olurmu hiç.ümitle sabırla duayla beklemesek nasıl geçer bu günler nasıl geçer bu sıkıntılar.hiç kendini sıkma canım kardeşim.YÜCE YARATICIMIZ hiçbirimizin gözyaşını zayi etmez ümitlerini boşa çıkarmaz.yeterki hakkımızdaki en hayırlısını istemeye bıkmadan devam edelim.bir yerde dinlemiştim KARŞINIZA ÇIKAN ZORLUKLARA KARŞI ASLA ÜMİTSİZ OLMAYIN İMTİHAN SABRINIZDA GİZLİ OLABİLİR.HEP DUALARLA SABIRLA YOLA DEVAM

Doktorunla iyi anlasmak insani rahatlatir canim inanirim.. bende aslinda iyi anlasiyorum ama yinede yabanci biri belkide turk olsa beni daha iyi anlayabilirdi..

Sende bi git bakalim 29.unda insallah yumurtan iyi gelisir bu ay..

Evet canim senin oglan kesinlikle bir mucize 🙂 Allahim hepimize boyle mucizeler yasatsin insallah en kisa zamanda..