M mrs m. Daimi Üye Üye 21 Aralık 2009 #29.071 yns_ysmn' Alıntı: merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ben de iyiyim.
yns_ysmn' Alıntı: merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ben de iyiyim.
M mrs m. Daimi Üye Üye 21 Aralık 2009 #29.074 SEMRA6141' Alıntı: Selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
SEMRA6141' Alıntı: Selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
M mrs m. Daimi Üye Üye 21 Aralık 2009 #29.075 Yaz Esintisi' Alıntı: merhaba mrsm ,yns nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim canımmm nasıl geçti nöbetin? iyisin değil mi canım
Yaz Esintisi' Alıntı: merhaba mrsm ,yns nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim canımmm nasıl geçti nöbetin? iyisin değil mi canım
yns_ysmn Hamiş Melek 21 Aralık 2009 #29.076 SEMRA6141' Alıntı: Selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... selam cnm iyiyim sağol sen nasılsın
SEMRA6141' Alıntı: Selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... selam cnm iyiyim sağol sen nasılsın
SEMRA6141 Yeni Üye Üye 21 Aralık 2009 #29.077 mrs m.' Alıntı: hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ÇOK Şükür iyiyim .işlerimi toparladım çıkışı bekliyoruz işte🙂
mrs m.' Alıntı: hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ÇOK Şükür iyiyim .işlerimi toparladım çıkışı bekliyoruz işte🙂
yns_ysmn Hamiş Melek 21 Aralık 2009 #29.078 Yaz Esintisi' Alıntı: merhaba mrsm ,yns nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik bakalım kuşum
Yaz Esintisi' Alıntı: merhaba mrsm ,yns nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik bakalım kuşum
Yaz Esintisi Yeni Üye Üye 21 Aralık 2009 #29.079 mrs m.' Alıntı: iyiyim canımmm nasıl geçti nöbetin? iyisin değil mi canım Genişletmek için tıkla ... sağol canım iyiyim ama çok yoruldum,canım hiç bişey yapmak istemiyor,yarın kayınvalidem gelecek evi toplamam lazım ama gel sen bana sor,elimi kaldıracak halim yok,benim duygusallık da başladı,utanmasam ağlayacam🙂sen nasılsın...
mrs m.' Alıntı: iyiyim canımmm nasıl geçti nöbetin? iyisin değil mi canım Genişletmek için tıkla ... sağol canım iyiyim ama çok yoruldum,canım hiç bişey yapmak istemiyor,yarın kayınvalidem gelecek evi toplamam lazım ama gel sen bana sor,elimi kaldıracak halim yok,benim duygusallık da başladı,utanmasam ağlayacam🙂sen nasılsın...
SEMRA6141 Yeni Üye Üye 21 Aralık 2009 #29.080 Yaz Esintisi' Alıntı: merhaba semra Genişletmek için tıkla ... meraba canım.mercimeğin aran nasıl taze annecik nasıl gidiyor bakalım
Yaz Esintisi' Alıntı: merhaba semra Genişletmek için tıkla ... meraba canım.mercimeğin aran nasıl taze annecik nasıl gidiyor bakalım