Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba Esmos canim hosgeldin.. iyiyim cok sukur ya sen nasilsin?

Gunun gecmisti degil mi var mi bir gelisme canim?
bende iyiyim canim evet gecti günüm yok canim hic bir degisiklik ara ara kasik agrilarim oluyor sanki adet olacakmisim gibi hem zeten ben bu ay fazla umutlu degilim önemli günleri kacirdim hep bu ay cok hap kullandim gripten doktora gitmistim haplardan gecikmis olabilir sende durumlar nasil seninde gelmedi adetin daha demi

merhaba kızlar nasılsınız ranagül canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına dünyada ne drlar varmış ya nasıl olurda kendi kafalarına göre konuşup hemen tüp bebek diyebiliyolar anlamıyorum neyse Allah bildiği gibi yapsın onları.en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin Allah.bende yarın dra gidicem bakalım nediyecek inşallah kötü bişey yoktur.

canım.özetle başımdan geçen 1 olayı anlatayım.1 yıla yakın sürekli aynı doktora gittim.1 defa klomen kullandım.imkanı yok senin yumurtlaman yok,tüp bebek olman lazım dedi.buarada özeline gidiyorum gözümde yok sonuç alsam yeter ama o kadar çok para verdikki.
sonradan öğrendikki,tüp bebek merkeziyle anlaşma yapmış.gelene tüp bebek öneriyor.
daha sonra 1 başka doktora gittim.Allah'ın işine bak,önceki doktorun hocası çıktı.nasıl böyle 1 hata yapar dedi.hatası,rahim filmi neyi çekmeden nasıl böyle 1 karar aldığı.en son aşama dendi tüp bebek için.benim salaklığım geri geldim aynı doktora rahim filmi çektirdim.ve yanlış çektiği için enfeksiyona neden oldu ve tüplerim tıkanmış.sonrasında laparoskopi olmam gerekti.

canmçok geçmiş olsun çok üzüldüm senin adına ama anne olabiyosunn hala dimi canm böyle dr larla karşılaştırmasın allah ama allah tan benm dr herşeyin kararını bana bırakıyo insan yinede çok korkuyo inş en ksa zamanda anne olursun canm öle bir sorun yoktur inş azönce boll bol dua ettim hepimize inş RABBİM KABUL EDER sizde AMİN diyin

merhaba kızlar nasılsınız ranagül canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına dünyada ne drlar varmış ya nasıl olurda kendi kafalarına göre konuşup hemen tüp bebek diyebiliyolar anlamıyorum neyse Allah bildiği gibi yapsın onları.en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin Allah.bende yarın dra gidicem bakalım nediyecek inşallah kötü bişey yoktur.

nasılsın canm inş kötü bişey çıkmaz gelişmelerdende haberdar et bizi

bende iyiyim canim evet gecti günüm yok canim hic bir degisiklik ara ara kasik agrilarim oluyor sanki adet olacakmisim gibi hem zeten ben bu ay fazla umutlu degilim önemli günleri kacirdim hep bu ay cok hap kullandim gripten doktora gitmistim haplardan gecikmis olabilir sende durumlar nasil seninde gelmedi adetin daha demi

Hmm canim bir kac gun daha bekleyip yinede bir test yap istersen.. Ne olur ne olmaz bende gunleri kacirdim diye dusunuyorum ama reglim gelmedi daha.. bugun 33 gun..

Cumartesi test yaptim ama negatif cikti.. Bakalim artik beklemiyorum bu ay hamis olacagimi ama reglimde gelmiyor sasmis vaziyetteyim yani..

Geri