Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım ben bildiğin gibi bulantı kusma devam bide üstüne grip eklendi şimdi yıkılıyorum senin anlayacağın ilaçta kullanamadığım için grip yıktı tabii beni ama geçecek hep böyle kalacak değil ya:laugh:mercimek artık mercimek değil fasulye oldu teyzesi cumartesi dr.a gittik 2,5 cm boyunda ve 5 gr.ağırlığında kollarını bacaklarını gördük bu hafta.çok güzel bişey insan onları görünce herşeyi unutuyor işte.Allah size de nasip etsin inşallah.ovülasyon testinle savaşını okudum canım.kolay değil tabi ama göreceksin sen de anne olacaksın ve bunların hepsini unutacaksın inşallah.
valla hayırlısı dilacım..olursa da sevinirim olmazsa da bunda da bir hayır var der geçerim naapim..olsa süper olur tabii🙂 ama şu var ki.. kariyer, iş derken farkında olmadan zaman bayağı geçmiş..elimden geleni yapıcam artık🙂 yerim ben o fasulyeyi..ne güzel ya..kalbinde ne varsa umarım hepsi istediğin gibi olur canım..kıymetini bil tadını çıkar bu zamanların çok özel bişi yaşıyosun çünkü..güzelim benim kendine dikkat et..

ben de bütün tedavileri bıraktıktan sonra kendi kendine hamile kalan bir sürü insan biliyorum bazıları gerçekten rant peşinde koşuyor.. zaten acaip paralar isteniyor ya..sen umudunu kesme güzelim olur mutlaka..hamile de kalabiliyosun işte dediğin gibi o önemli bir gösterge..bana da ekimde aşılama yapıldıydı klomen kullandım daha hormonlarım yerine oturamadı valla.. ne ilaçmış ya..
bizim bilmediğimiz 1şey var.benim yengemde klomenle tedavi oluyordu.ve bıraktı.1kaç ay sonra hamile kaldı.doktorun söylediği yine klomenin etkisiyle hamile kaldığı.çünkü kullanımından sonra 3 ay daha etkiliymiş.4 aylık hamileyken düşük yaptı ama klomeninde böyle 1 etkisini öğrenmiş olduk.

3.5 yıllık evliyim.yaklaşık 3 yıldırda tedavi görüyorum.bana sürekli tüp bebek deniyor.ama ben direniyorum.belki en son aşama.normal kullandığımız klomenin dahi okadar çok yan etkisi varki.düşünceme katılırmısınız bilmiyorum ama tüp bebek 1 rant haline gelmiş.ilaç tedavisi yok aşılamamı yapalım denmeden önce tüp bebek deniyor.
3 aylık evliyken düşük yaptım.o bana hep ümit olmuştur.tekrar hamile kalırım diye.

canm benim neden tüp bebek deniyoki

Kolay gelsin canim sana simdiden.. cokta fazla yipratma kendini kosu bantlarinda canim benim arada dinlen..
ya naapim tontişim işte bebiş için yıpratıyorum kendimi🙂 ulan daha doğmadan ele geçirdi beni küçük pislik🙂 şu çektiğim eziyetlere bak.. zaten gizli şekerle boğuşuyorum onu yeme bunu yeme..şundan şu kadar şu saatte ye.. valla hafiften su kaynatmaya başlıyorum..bi de spor salonu üstüne tuz biber oluyo..salonda çooook tatlı 20 ile 28-29 yaşında kızlar ve erkekler var..hepsi hadi abla başaracaksın diye gaza getiriyolar beni..senin yürüdüğün yol burdan kenyaya otoban oldu falan diye gülüyolar bana..eğleniyoruz işte..

yazgülü canm inş göreceğiz bak hepimizin bebişi olucak birbirimize çok dua edelim dua kAderi bile değiştiriyo

şimdi ben çıkıyorm namaz geçmek üzere heninize bol bol dua edeyimmi?

ya naapim tontişim işte bebiş için yıpratıyorum kendimi🙂 ulan daha doğmadan ele geçirdi beni küçük pislik🙂 şu çektiğim eziyetlere bak.. zaten gizli şekerle boğuşuyorum onu yeme bunu yeme..şundan şu kadar şu saatte ye.. valla hafiften su kaynatmaya başlıyorum..bi de spor salonu üstüne tuz biber oluyo..salonda çooook tatlı 20 ile 28-29 yaşında kızlar ve erkekler var..hepsi hadi abla başaracaksın diye gaza getiriyolar beni..senin yürüdüğün yol burdan kenyaya otoban oldu falan diye gülüyolar bana..eğleniyoruz işte..

güll gül sana gülmek yakışır fazla yorma kendini sen olmazsan beni kim kendime getirecek
😛iha:

Geri