Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşbulduk canm zaten nezamn üzülsem sen geliyorsn aklıma yazıları defalarca okuduğum oluyodu bazen ağlıyak sen benm umut kaynağımsınsın ben sen bütün hamiş arkadaşlarımmdan dua istiyorm testeğiniz için çok saolun canm meleklerim evet evlendiğimden beri drlardayım en çok bu yıprattı beni hiç bir sorun yok dediler eşimde gitti belki bendendir diye çok şükür ondada bir sorn çıkmadı ama olmuyo işde birekre hamile kaldım taına bile doyamadan gitti ama nasip kısmet inş siz doğuracaksınz çatır çatır buaydan sonra tüp bebek düşünüyo eşim ama benim kafam karışık napıcam bana bir fkir verin nolur
Canım benim burda yazdıklarımızla bir kişiye umut olmuşuz ne güzel.inşallah başkalarıda umudunu kaybettiğinde gelir aramıza.Canım benim umutsuzluk tedavi bile olsanız sizin ayağınıza bağ olacaktır ilk başta bunu untmayın.bak ne güzel bir sorun çıkmamış neden hemen tüp bebek düşünüyorsunuz.bak ben ilk tedaviye karar verdiğimizde senin gibi düşünüyordum ama benim dr.um beni ikna etti hemen tüp bebek yapmamaya.iyiki de etmiş o kadar hormon alıp yıkmaktansa vücudumu aşılamayla oldu.çünkü kolay değil hop deyince tüp bebek olmuyor.alınan ilaçlar oldukça ağır.bunu adım adım yapabilirsin.belki ilaç tedavisiyle hamile kalacaksın.niye vücuduna o kadar hormon yükleyesin ki.hem sen daha önce hamile kalmayı başarabilmişsin.benim daha önce böyle umudum bile yoktu.bence iyi bir dr.bul önce hem güvenilir hem de sana destek olacak biri olsun.çünkü yıpratıcı bir süreçte sana destek olması çok önemli.biz dr.umla arkadaş gibi olduk.inanamzsın konuştuklarımıza.geçen hafta iki aşılaması daha tutmuş bir görseydin bunu anlatırken yaşadığı duyguyu gerçekten ben bile heyecanlandım.bence bayan olması ve hatta anne olması önemli.o zaman anlıyorlar aslında ne çektiğimizi,duygularımızı

e daha bebeğim olmuyo demek için çok erken güzelim üzme kendini boşyere..
bir kere düşük yaptığın için hamile de kalabiliyosun demektir ki..bu iyi bir veri..ben mesela bilmiyorum hamile kalıp kalamadığımı çünkü 38 yaşındayım ve bu zamana kadar hep korundum bebek istemedim.. birkaç aydır deniyoruz..doktor normal yollardan oluyor mu diye beklemeye zamanımız yok dedi ekimde aşılama yaptırdık tutmadı şimdi de birkaç ay içinde tüp bebek denicez..
bakalım ne olacak ben de merak ediyorum..polikistik over ve gizli şeker sorunum var benim de..onları iyileşitrmeye çalışıyorum spor yapıyorum bol bol..sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum..

ben 5 aylık evliyim şimdiye kadar doğal yollarla korundum şimdi bebek istiyorum 4 aydır olmadı umutsuzluğa kapılmıyorum hemen tabiki çok erken olduğunun farkındayım ama her rengl olduğumda moralim bozuluyo.bende benim gibi bebek düşleyen melek arkadaşlarımın arasına katılıp sizleride dinlemek istedim

e daha bebeğim olmuyo demek için çok erken güzelim üzme kendini boşyere..
bir kere düşük yaptığın için hamile de kalabiliyosun demektir ki..bu iyi bir veri..ben mesela bilmiyorum hamile kalıp kalamadığımı çünkü 38 yaşındayım ve bu zamana kadar hep korundum bebek istemedim.. birkaç aydır deniyoruz..doktor normal yollardan oluyor mu diye beklemeye zamanımız yok dedi ekimde aşılama yaptırdık tutmadı şimdi de birkaç ay içinde tüp bebek denicez..
bakalım ne olacak ben de merak ediyorum..polikistik over ve gizli şeker sorunum var benim de..onları iyileşitrmeye çalışıyorum spor yapıyorum bol bol..sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum..
Şehnaz nerelerdesin sen canım denk gelemedik uzun zamandır.
Bu arada ayşegül canım ben de şehnaza katılıyorum daha çok erken olmuyo demek için.hemen de tüp bebek diye tutturmayın.Şehnaz senin durumun daha özel seni anlıyorum tüp bebek konusunda ama ayşegül canım senin için erken daha bir kere daha düşün ayrıca rahim filmi çektirmemişsin.mutlaka çektir ve bir süre bekle çünkü rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi biliyorum.rahim filmi çekilirken resmen tüpleri de yıkadıkları için hamile kalma olasılığı artıyor.

iyiyim dilacımmm
sen nasılsın tatlı minik mercimeğin nasıl güzelim benim yerim ben ikinizi de..
bu ay ovulasyon testi uyguladım deli etti beni.. bir türlü aynı rengi tutturamadım.. ama olsun denemeye devam.. bu ay regl zamanı doktora gitmem gerekiyodu fakat ben barselonadayken geldi reglim o yüzden bu ay da geçti artık ocak ayında tüp için konuşmaya gidicez işte birtanem bakalım ne olacak..

Geri