Canım benim burda yazdıklarımızla bir kişiye umut olmuşuz ne güzel.inşallah başkalarıda umudunu kaybettiğinde gelir aramıza.Canım benim umutsuzluk tedavi bile olsanız sizin ayağınıza bağ olacaktır ilk başta bunu untmayın.bak ne güzel bir sorun çıkmamış neden hemen tüp bebek düşünüyorsunuz.bak ben ilk tedaviye karar verdiğimizde senin gibi düşünüyordum ama benim dr.um beni ikna etti hemen tüp bebek yapmamaya.iyiki de etmiş o kadar hormon alıp yıkmaktansa vücudumu aşılamayla oldu.çünkü kolay değil hop deyince tüp bebek olmuyor.alınan ilaçlar oldukça ağır.bunu adım adım yapabilirsin.belki ilaç tedavisiyle hamile kalacaksın.niye vücuduna o kadar hormon yükleyesin ki.hem sen daha önce hamile kalmayı başarabilmişsin.benim daha önce böyle umudum bile yoktu.bence iyi bir dr.bul önce hem güvenilir hem de sana destek olacak biri olsun.çünkü yıpratıcı bir süreçte sana destek olması çok önemli.biz dr.umla arkadaş gibi olduk.inanamzsın konuştuklarımıza.geçen hafta iki aşılaması daha tutmuş bir görseydin bunu anlatırken yaşadığı duyguyu gerçekten ben bile heyecanlandım.bence bayan olması ve hatta anne olması önemli.o zaman anlıyorlar aslında ne çektiğimizi,duygularımızı
dilacım öncelikle çok saol cevap verdiğin için bu kakararı zaten dr verdi ben diil ama dr çok süper biri gerçekten beni anlayan benimle birlikte sevinen ve üzülen biri ona çok güveniyorm ama yinede emin diilim dedim sen bilirsin dedi hiç para göz yada umursamaz davranmıyo gerekli olmadıkça tahlil bile yapmıyo sana bir zarar vermiycek merak etme etme dedi bilmiyorm yyaaaaaaaaa ufffffffffffffffff