Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bu ay benimde 2 gün gecikti, 3. gün regl gelmişti ya ben de çok korktum başka irşey mi va rdiye.. hemen dr ye gittim çok şükür herşey iyiymiş. daha seninkini yorumlamaya erken. keşke bugün test yapsan, kafan da rahat olurdu.

bu arada yolunuz açık olsun, iyi tatiller ve mutlu yıllar canım.

Canim benim ellerine saglik nede guzel seyler yazmissin uzun uzun bizlere.. Gercekten hic bir zaman umudu kaybetmemek gerekiyor.. Cok cok sagol canim arkadasim..

Evet canim biliyorum bayada umutlanmistim senin icin ama kismet degilmis bu ay guzel haber almak..

bizim burda doktorlar biraz gicik malesef.. birde daha gecen hafta gitmistim o yuzden bi daha gitmek istemedim ve biraz oluruna birakayim bakalim.. ya gelir yada tatilden sonra veya tatilde giderim doktora..

cok sagol guzel arkadsim.. sana ve burdaki herkese simdiden mutlu yillar..

Canımmmmm harikasın, ağzına sağlık. çok şükür umudum gitmedi, sadece üzülüyorum ara ara. yazdığın hikayeler hakikaten müthiş ve bence mucize. Allah bu güzel tadları bize de versin inşallah. canım 28 i deviriyorum yaşım gidiyor diye de dert ediyorum ama öncelikli duam herşeyin hayırlısı. çok sağol canım.