Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla gözüm açıldı şükürler olsun maşallah iyiyim nazar deymesin.Allah size de sorunsuzundan nasip etsin.sen bugün erkencisin?erken mi bitti derslerin?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu melişlerin ne çenesi düşmüş böle yaaaaaaaaa 😀 oku oku okuuu bitiremedim yarım gün girmediğim sayfaları 😀 kızlar valla bizden doğan bebişler sırf çene çıkcak gibi geliyo banaaaa nasılsınız hamişlerrr aşkısı canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah bizlerede nasip etsin inş.... yeni gelen arkadaşlarr sizlerde hoşgeldiniz inş çok fazla bekletmez mercimekleriniz sizleri......
valla gözüm açıldı şükürler olsun maşallah iyiyim nazar deymesin.Allah size de sorunsuzundan nasip etsin.sen bugün erkencisin?erken mi bitti derslerin?
çok şükür, inşallah sonuna kadar rahat geçer. amiiiinnnn canım inşallah allah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin. ben sabahçıyım, 1,30 - 2 gibi evde oluyorum ama önce işlerimi hallediyorum öyle geliyorum buraya.
canımmm sonsuz teşekkürler....burası gerçekten samimi bir ortam. yıldım gibi yaaa, hala olumlu bir sonuç alamamak beni üzüyor. kısmet elbette ama inşallah olsun yakın zamanda.