Merhaba canim hosgeldin.. iyiyim cok sukur ya sen nasilsin?
Hersey yolundadir insallah..
hoşbuldukkk ben de iyiyim çok şükür, evet iyi gibi...sadece kafamda hala kuruyorum ne olacak diye.
sen de regl olmamışsın hala, hayırlısı canım...
Merhaba canim hosgeldin.. iyiyim cok sukur ya sen nasilsin?
Hersey yolundadir insallah..
hoş geldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
valla gözüm açıldı şükürler olsun maşallah iyiyim nazar deymesin.Allah size de sorunsuzundan nasip etsin.sen bugün erkencisin?erken mi bitti derslerin?hoşbulduk canım ben de iyiyim tşk. önceki sayfalarda okudum sen de artık iyiymişsin maşallaaaahhh 🙂
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu melişlerin ne çenesi düşmüş böle yaaaaaaaaa 😀
oku oku okuuu bitiremedim yarım gün girmediğim sayfaları 😀
kızlar valla bizden doğan bebişler sırf çene çıkcak gibi geliyo banaaaa
nasılsınız hamişlerrr aşkısı canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
allah bizlerede nasip etsin inş....
yeni gelen arkadaşlarr sizlerde hoşgeldiniz inş çok fazla bekletmez mercimekleriniz sizleri......
sen hala neyi kuruyorsun bakalım kafanda hı?çalışmaya devam yılmak yok!ama canının sıkıldığı birşey varsa biz ne güne duruyoruz burda:laugh:hoşbuldukkk ben de iyiyim çok şükür, evet iyi gibi...sadece kafamda hala kuruyorum ne olacak diye.
sen de regl olmamışsın hala, hayırlısı canım...
valla gözüm açıldı şükürler olsun maşallah iyiyim nazar deymesin.Allah size de sorunsuzundan nasip etsin.sen bugün erkencisin?erken mi bitti derslerin?
slm kızlar
Hoş geldiniz nasılsınız kızlar?hoşbulduk canm inş seninde en kısa zamanda bebişin olur
sen hala neyi kuruyorsun bakalım kafanda hı?çalışmaya devam yılmak yok!ama canının sıkıldığı birşey varsa biz ne güne duruyoruz burda:laugh:
aayyyyyy inşallahHoş geldiniz nasılsınız kızlar?