Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar bugün doktora gittim hiçbişey çıkmadıyumurtalıklarım normalmiş çok rahatladımmmm yaaaa

Kızlar hepinize günaydın nasılsınız bakalım ben gerçekten çok iyiyim galiba o kabus günlerim bitiyor ve hamileliğimn güzelliğini yaşamaya başlıyorum.en azından kafamı yastıktan kaldırabiliyorum.bu muhteşem bir haber!
Aşkısı canım çok sevindim.:ohh::clapping::dancing::dp8:her hamile haberi aldığımda öyle mutlu oluyorum ki:26::f040::cah:canım kendine ve bebeğine :bebiss: dikkat et.:yahoo::raila:ama çok da endişe etme bitanem kötü günler geçirmişsin ama hepsi geride kaldı artık.bundan sonra herşey çok güzel olacak.inşallah çok rahat bir :hamileyim: lik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.canım.
Kızlar hepiniz birgün bu duyguyu tadacaksınız inşallah.:emzirme:Sadece biraz daha sabır güzellerim benim canlarımbebisimİnşallah hepinizin mutlu haberini alalım en kısa zamanda.

allahımmmmmmmmm bu ne coşkuu ne içten bi yazı
ne kadar mutlusun nasıl güzel birşey hamişlik bir kez daha anladım seninle daim olsun inşşşşşşşşşşşşşşş
allah mercimeğimizi sağsağlim yanımızda görmek nasip etsin canım benim... 🙂

Canim ben hosgeldin.. iyiyiz cok sukur seninde iyi olmana cok cok sevindim.. Daha dun gibi hatirliyorum o stress yaptigin gunleri.. Simdi ise hamisligin tadini cikartma vakti Allahin izni ile.. Darisi bizlere insallah..

Senin fasulyeye bir sorsana bizim mercimekler ne yapiyormus? soylesin onlara bizi cok bekletmesinler :hasta:

evet evet evetttttttttttttttttttttttttt
kıyamasamda sonunda seansa başlıcam mercimeklere toptan dayanamıcam vallaaaa :laugh:
belkim ozaman korkar yukardaki tüm mercimekler hepberaber koşa koşa gelirler bize dimi kızlarrr :n028:
Canım benim en son cumartesi günü dr.a gittim.ultrasonda gördük fafulyeyi(bizim yeğen böyle diyor da bizim evde onun dilinde konuşmak adet oldu:laugh🙂dedi ki "üzülmesin melek teyzeler biz sıraya girdik.sırayla geliyoruz ama sırasını söyleyemem süpriz." dedi.

bak bakkkk bide sürprizmişşşşşş yerim ben o minik mercimeklerimiziii yerimmmmmm 🙂

Ay ay yerim ben o fasulyeyi 🙂

tamam artik uzulmem 🙂 Fasulye yegenimiz gelecek diyorsa geleceklerdir sirayla insallah..

hmm bi dahaki sefere ona deki mercimek arkadaslarina soyle desin;

melek anneleriniz sizi sabirla ve umutla bekliyor onlari cok bekletmeyin desin..

umudumuz olduğu sürece problem yok bitanemmmm
inşşş bigün bizlerinde göbişi dolacakkk minişlerleeee :laugh:

merhaba kızlar bugün doktora gittim hiçbişey çıkmadıyumurtalıklarım normalmiş çok rahatladımmmm yaaaa

gözün aydın bitanecimmmmmmm
çoooooook sevindim senin adınaaaaa :annem:

teşekkür ederim dilacım.inşallah sağ salim alırım kucağıma bebeişimi.senin nasıl gidityo
Amin canım amin hepimizin kucağına almak nasip etsin Allah inşallah.ben bugün çok iyiyim canım mide bulantım yok.eskiden bütün gün oluyordu ve beni perişan ediyordu ama kusmuyordum.şimdi sadece sabahtan oluyor sonra yediklerimi çıkartıyorum ve bitiyorçiki gündür rahatım yani.inşallah böyle devam eder.inşallah senin de sorunsuz geçer hamileliğin canım.Hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bebeğini.

Geri