Yazgulu24 Hamiş Melek 22 Aralık 2009 #29.321 CHATLAK' Alıntı: yerim seni ben istediğin kart olsun be anacımmmm 😀 yok yok yitirme umudunu bebeğimmm benimmm umudumuz olmasa naparız nasıl çekeriz bu dünyanın kahrını :laugh: sıkıyosa bıraksııııınnnnnnnnnnnnnnnnn :n028: ben hemen açtım ne peker di o kız gidişim suskun omuştuuuuuuuu amaaaaa dönüşüm muıhteşem olacakkkkkkkkkkkkk 😛iha: sen çok yaşa emiiiii papatyammmmm Genişletmek için tıkla ... Aminnn sende cok yasa insallah.. hehehe muhtesem bir reglla donuyormusum hihihi 🙂
CHATLAK' Alıntı: yerim seni ben istediğin kart olsun be anacımmmm 😀 yok yok yitirme umudunu bebeğimmm benimmm umudumuz olmasa naparız nasıl çekeriz bu dünyanın kahrını :laugh: sıkıyosa bıraksııııınnnnnnnnnnnnnnnnn :n028: ben hemen açtım ne peker di o kız gidişim suskun omuştuuuuuuuu amaaaaa dönüşüm muıhteşem olacakkkkkkkkkkkkk 😛iha: sen çok yaşa emiiiii papatyammmmm Genişletmek için tıkla ... Aminnn sende cok yasa insallah.. hehehe muhtesem bir reglla donuyormusum hihihi 🙂
Yazgulu24 Hamiş Melek 22 Aralık 2009 #29.322 biza' Alıntı: erken gebelik belirtisi yaşayan arkadaşlar varmı aranızda belirtiler konusunda yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Ah canim gebelik mi gordum ki erken belirtisini sana yazayim 🙂 Kelin ilaci olsa misali hihi 🙂 Insallah hamissindir guzelim..
biza' Alıntı: erken gebelik belirtisi yaşayan arkadaşlar varmı aranızda belirtiler konusunda yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Ah canim gebelik mi gordum ki erken belirtisini sana yazayim 🙂 Kelin ilaci olsa misali hihi 🙂 Insallah hamissindir guzelim..
biza Üye Üye 22 Aralık 2009 #29.323 ayşegüül' Alıntı: canm benm geçmiş olsun bebeğimi düşürdükten sonra heray çocuk düşürüyorm sanıyodum aklına kötü şeyler getirme inş hamişsindir Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. İnşallah rabbim hakkımızda hayırlısını verir dış gebeliğim ameliyatla sonlandırıldı.. iç kanama yapmıştı... çok kötü geçti. inşallah tekrar yaşamam Allahım kimseyede yaşatmasın
ayşegüül' Alıntı: canm benm geçmiş olsun bebeğimi düşürdükten sonra heray çocuk düşürüyorm sanıyodum aklına kötü şeyler getirme inş hamişsindir Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. İnşallah rabbim hakkımızda hayırlısını verir dış gebeliğim ameliyatla sonlandırıldı.. iç kanama yapmıştı... çok kötü geçti. inşallah tekrar yaşamam Allahım kimseyede yaşatmasın
M mrs m. Daimi Üye Üye 22 Aralık 2009 #29.324 Yazgulu24' Alıntı: Ah canim gebelik mi gordum ki erken belirtisini sana yazayim 🙂 Kelin ilaci olsa misali hihi 🙂 Insallah hamissindir guzelim.. Genişletmek için tıkla ... sorma yaaaaa 🙂 biz daha bu konunun cahiliyiz 🙂 ahhhhh inşallah bize de gelir bu belirtiler.
Yazgulu24' Alıntı: Ah canim gebelik mi gordum ki erken belirtisini sana yazayim 🙂 Kelin ilaci olsa misali hihi 🙂 Insallah hamissindir guzelim.. Genişletmek için tıkla ... sorma yaaaaa 🙂 biz daha bu konunun cahiliyiz 🙂 ahhhhh inşallah bize de gelir bu belirtiler.
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 22 Aralık 2009 #29.325 Yazgulu24' Alıntı: Ah canim gebelik mi gordum ki erken belirtisini sana yazayim 🙂 Kelin ilaci olsa misali hihi 🙂 Insallah hamissindir guzelim.. Genişletmek için tıkla ... ahhhhhh bitanm benm görüceksin az kaldı merak etme kurman olurum sana ben
Yazgulu24' Alıntı: Ah canim gebelik mi gordum ki erken belirtisini sana yazayim 🙂 Kelin ilaci olsa misali hihi 🙂 Insallah hamissindir guzelim.. Genişletmek için tıkla ... ahhhhhh bitanm benm görüceksin az kaldı merak etme kurman olurum sana ben
biza Üye Üye 22 Aralık 2009 #29.326 Yazgulu24' Alıntı: Ah canim gebelik mi gordum ki erken belirtisini sana yazayim 🙂 Kelin ilaci olsa misali hihi 🙂 Insallah hamissindir guzelim.. Genişletmek için tıkla ... İnşallah allahım hayırlısıyla sanada yaşatsın.. ben 2 gebelik geçirdim şükür kızım var. belirtileride hatırlamıyorum.
Yazgulu24' Alıntı: Ah canim gebelik mi gordum ki erken belirtisini sana yazayim 🙂 Kelin ilaci olsa misali hihi 🙂 Insallah hamissindir guzelim.. Genişletmek için tıkla ... İnşallah allahım hayırlısıyla sanada yaşatsın.. ben 2 gebelik geçirdim şükür kızım var. belirtileride hatırlamıyorum.
biza Üye Üye 22 Aralık 2009 #29.327 mrs m.' Alıntı: sorma yaaaaa 🙂 biz daha bu konunun cahiliyiz 🙂 ahhhhh inşallah bize de gelir bu belirtiler. Genişletmek için tıkla ... inşallaaaaah amin....
mrs m.' Alıntı: sorma yaaaaa 🙂 biz daha bu konunun cahiliyiz 🙂 ahhhhh inşallah bize de gelir bu belirtiler. Genişletmek için tıkla ... inşallaaaaah amin....
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 22 Aralık 2009 #29.328 mrs m.' Alıntı: sorma yaaaaa 🙂 biz daha bu konunun cahiliyiz 🙂 ahhhhh inşallah bize de gelir bu belirtiler. Genişletmek için tıkla ... canm benm ben gördümde ne oldu 10 gün sürdü mutluluğum rabbim hayırlı tamımı erdiren hamilelik versin hepimize inş en kısa zamanda
mrs m.' Alıntı: sorma yaaaaa 🙂 biz daha bu konunun cahiliyiz 🙂 ahhhhh inşallah bize de gelir bu belirtiler. Genişletmek için tıkla ... canm benm ben gördümde ne oldu 10 gün sürdü mutluluğum rabbim hayırlı tamımı erdiren hamilelik versin hepimize inş en kısa zamanda
Yazgulu24 Hamiş Melek 22 Aralık 2009 #29.329 ayşegüül' Alıntı: ahhhhhh bitanm benm görüceksin az kaldı merak etme kurman olurum sana ben Genişletmek için tıkla ... Fistigim benim insallah hepimizde tadariz bu guzel duygulari.. ALLAH'IM GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜZÜ RAZI EYLE! "AMİN"
ayşegüül' Alıntı: ahhhhhh bitanm benm görüceksin az kaldı merak etme kurman olurum sana ben Genişletmek için tıkla ... Fistigim benim insallah hepimizde tadariz bu guzel duygulari.. ALLAH'IM GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜZÜ RAZI EYLE! "AMİN"
Yazgulu24 Hamiş Melek 22 Aralık 2009 #29.330 ayşegüül' Alıntı: canm benm ben gördümde ne oldu 10 gün sürdü mutluluğum rabbim hayırlı tamımı erdiren hamilelik versin hepimize inş en kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... Amin canim en onemlisi o zaten.. En zoruda o duyguyu o mutlulugu yasayipta sonra kaybetmek olsa gerek.. Allahim sabir versin..
ayşegüül' Alıntı: canm benm ben gördümde ne oldu 10 gün sürdü mutluluğum rabbim hayırlı tamımı erdiren hamilelik versin hepimize inş en kısa zamanda Genişletmek için tıkla ... Amin canim en onemlisi o zaten.. En zoruda o duyguyu o mutlulugu yasayipta sonra kaybetmek olsa gerek.. Allahim sabir versin..