Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canm benm çok zor biliyorm artık ben aylardır test almyorum negatif korkusundan inş hamişsin nediyim canmallahım yardımcımız olsun

Aynen canim cumartesi test yaptim gozlerim sasi oldu bakmaktan ikinci cizgi silik falan gorurmuyum diye ama cik yoktu malesef.. o yuzden sanmiyorum hamis oldugumu ama Allah bilir tabiki..

Ayyy kızlar çok sabırlısınız valla yapsanıza hemen bi test.hatırlarsanız ben test yapıp (+) pozitif sonuç aldığımda daha reglime 3 gün vardı.ben ne sabırsızım diyorum sizi görünce
varya kız kalbimi okudun.tam diyecektim 2 gün gecti yapsam cıkarmı die sen söledin .peki sabahmı yapayım testi şimdide yapsam cıkarmı

döv canmm döv zaten buraya kayıt olmadan önce senin seyansların güldürüyodu beni şimdi seninle konuşunca daha güzel hayranını falan oldum artık arkadaşna bir imzalı kart yollarsn dimi canm sen bi,r kür yiyodun galiba dimi hala devam ediyomusun canm

yerim seni ben
istediğin kart olsun be anacımmmm 😀

vallahi öyle diyorum bazen ama umudum hala var çok şükür. 🙂

yok yok yitirme umudunu bebeğimmm benimmm
umudumuz olmasa naparız nasıl çekeriz bu dünyanın kahrını :laugh:

canm dilam benm ya
hamile kaldın hala bırakmadın bizi canm ve bide habire teselli veriyosn sen ne kadar tatlı bi insansn ya hepizin delisi oldum bugun kursta bile hep sizi düşündüm bağımlı oluyorm galiba ben size

sıkıyosa bıraksııııınnnnnnnnnnnnnnnnn :n028:
Hahahaha Dila sen cok yasa emi 🙂 Istanbul cocugu oluyormus birde hhihi belli mi olur 🙂

Insallah gidisim suskun donusum muhtesem olur 🙂

Sizleri cok ozliycem ama bu bir gercek..

ben hemen açtım ne peker di o kız
gidişim suskun omuştuuuuuuuu amaaaaa
dönüşüm muıhteşem olacakkkkkkkkkkkkk 😛iha:
sen çok yaşa emiiiii papatyammmmm

Geri