Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tatlı cadı,bal böceği aramıza hoşgeldiniz.Tatlıcadı üzülme canım daha sadece 2 aydır korunmuyoruz diyorsun.bu çok erken.kaç yaşındasın canım ne kadrlık evlisin?

ögrendım bıraz önce maalesef🙁 bu ayda olmadı.sonuc negatıfmişşşşşşşş

hayırlısı tatlııımmm , daha erken kız dur 2 aydır diyosun 🙂

hoşgeldin tatlımm

regl tarihi neydi son , o önemli yani kaç gün geçtiiii

desenim yavyumm süpersin anacım vallaaaa
helal sana elmalı turtammmm :laugh:

anında görüntü dimii, bana internet kurdu diyolar biri bişey sorsun ben hemen araştırma moduna geçiyorum valla, dalga geçiyolar hep 🙂

h.b.sagolun evet dogru soyluyosunuz stres tabıkı etken oluyo.hanı hep dusunurdum kolay olur falan dıye ama oyle degılmıs.saglık olsun.gelecektır ınsallah bır gun allahın ıznıyle

canım biz de Türk filmlerindeki gibi hemen hamile kalacağız zannetmiştik 🙂 ama nereyeeee... bekliyoruz bakalım, allahım bizim için uygun zamanı biliyordur, inşallah çok beklemeyiz. amin canım inş.

Kızlar selam nasılsınız?bugün kötü hissediyorum ben kendimi.böyle işte bir gün bir güne uymuyor.Allah size de nasip etsin canlarım benim

canım hoşgeldin, haklısın bir günün bir güne uymaz ama sabredeceksin canım benim. allah sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah canım, biraz daha zaman geçsin normlae dönersin. az daha sabır sadece. amin canım inşallah.

selam kızlar nasılsınız yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum ..
balböceğim hayırlı olsun arkadaşın kesin hamile tabi yinede doktoruna gidip keseye baksınlar emin olsunlar 🙂

Selam kızlar uzun bir aradan onra ben geldimmm,Desenciğim yazdığın hikayeden çok etkilendim gözyaşlarına boğuldum😕 bu arada kızlar bende kan testi yaptırdım henüz 7 gün var biliyorum ama maalesef merakıma yenildim TABİ SONUÇ KOCA BİR NEGATİFFF. eşimde bende çok ümitliydik hayal kırıklığı oldu ikimiz içinde😕