çatlakçığım lütfen yardım edin arkadaşlarım ölücez meraktan hamişlik varmıdır yokmudur
Ben cevap vereyim sana canım gözünüz aydın hamilelik var.ama bu kaçıncı hafta sonucu bu önemli tabii son adet tarihi nedir?çatlakçığım lütfen yardım edin arkadaşlarım ölücez meraktan hamişlik varmıdır yokmudur
ögrendım bıraz önce maalesef🙁 bu ayda olmadı.sonuc negatıfmişşşşşşşş
Herkese merhabaaaaa nasılsınız kızlar ?
yazgülü canımm slm hoşgeldin diyarımıza 🙂 şimdi gördüm regl olmuşsun, hayırlısı canım, iyi ki daha gecikmeden olmuş, yeni yıla temizsin 🙂 tadını çıkar canım.
benim deil canım kuzaniminmilk yapılan evdeki idrar testi pozitif çıkmış ilk yapılan kan testinde 477 biraz düşük demiş doktor bi hafta sonra tekrar yapılmış bu sefer 896 çıkmış acaba hamilemidir ki
desenim yavyumm süpersin anacım vallaaaa
helal sana elmalı turtammmm :laugh:
h.b.sagolun evet dogru soyluyosunuz stres tabıkı etken oluyo.hanı hep dusunurdum kolay olur falan dıye ama oyle degılmıs.saglık olsun.gelecektır ınsallah bır gun allahın ıznıyle
Kızlar selam nasılsınız?bugün kötü hissediyorum ben kendimi.böyle işte bir gün bir güne uymuyor.Allah size de nasip etsin canlarım benim
selam kızlar nasılsınız yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum ..
balböceğim hayırlı olsun arkadaşın kesin hamile tabi yinede doktoruna gidip keseye baksınlar emin olsunlar 🙂