canımmm hayırlısı olsun üzme kendini...inan seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bu ay benim de reglim 3 gün gecikmişti ve ben de acaba hamile miyim diye düşünürken hüsran tabi. ama şimdi iyiyim çok şükür toparlandım ve çalışmalara devam yani 🙂 sen de 1-2 gün içinde toparlanırsın, vardır bir hayır.
ya fıstıklarım
ben çok yoğun çalışıyorum hiç giremiyorum uzak kaldım buralardan..
akşam yatağa zor atıyorum kendimi..
hepinizle sohbet etmeyi özledim..
ve kocaman öpüyorum hepinizi..
yeni yılda hepinizin bütün istekleri gerçek olur inşallah..
hepimiz için bütün dünya için bütün insanlar için inşallah daha iyi bir yıl olsun..
e biz de bunun için elimizden geleni yapalım tabii öyle olsun deyip beklemeyelim..
giremezsem bir daha herkese iyi yıllar şimdiden..
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ pretty woman...................28-30 Aralık
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ selzeh................................1 Ocak ebruaker............................2-3 Ocak duygum_06.......................3 Ocak elifim................................4 ocak aslıgökçe...........................6 Ocak Lalezar.............................7 Ocak nur85..............................9 Ocak hazal..............................10 Ocak Ch@tL@k.......................11 Ocak Desen.............................16 Ocak yns_ysmn.......................18 Ocak burcums........................20 ocak biza..............................22 Ocak esmos..........................25Ocak
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı ................................Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)