Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız.paartesi bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gidicez kızlar.inşallah bi sorun çıkmaz çok korkuyorum kızlar yaa.bi sorun çıkarsa diye pazartesi 7+3 günlük olucaz inşallah.

kuzuuummm, şehnazım , ne ettin dr. Işini cavap yazdımı benimki , bu gün söledim gelen maillere dönüyorum mutlaka dedi.bende gittim yumurtama baktırdım 14 mm. Miş, muhtemelen yılbaşı gecesi çatlar dedi, iki gecemiz var işte gün aşırı ilişki dedi.kısmet bakalım bu ayne olacak.cumartesi gideceğim tekrar çatlamışmı diye bakacak..
canımın içi..ben mail atıyorum da mail ulaşmıyor mail adresinde sorun var diyo..hatta tahlillerimi falan ekledim ama uzaya fırlattık maili valla..ne gelen var ne giden..bence en günaşırı değil de bir iki gün hergün çalışmaya gayret et..tabi eşinde de sende de gündüz koşturmaktan hal kalırsa..🙂 14mm süper tabi bir iki günde çatlayabilir.. ama o büyüklükte de kalabilir yine sen kontrollerine git..canım benim belki bu ay tutar🙂 heheheheheee ne güssselll olurrrr..

selam kızlar nasılsınız.paartesi bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gidicez kızlar.inşallah bi sorun çıkmaz çok korkuyorum kızlar yaa.bi sorun çıkarsa diye pazartesi 7+3 günlük olucaz inşallah.
korkma tontişim niye korkuyosun ne güzel kalbini duyucaksın miniğinin..bugüne kadar seninle kaldığına göreeee güm güm atıyodur o minicik kalbi onun..endişelenme kendini de bebişini de strese sokma tatlım rahat ol..atıyor kalbi..öpüyorum seni..

canımın içi..ben mail atıyorum da mail ulaşmıyor mail adresinde sorun var diyo..hatta tahlillerimi falan ekledim ama uzaya fırlattık maili valla..ne gelen var ne giden..bence en günaşırı değil de bir iki gün hergün çalışmaya gayret et..tabi eşinde de sende de gündüz koşturmaktan hal kalırsa..🙂 14mm süper tabi bir iki günde çatlayabilir.. Ama o büyüklükte de kalabilir yine sen kontrollerine git..canım benim belki bu ay tutar🙂 heheheheheee ne güssselll olurrrr..

yavru kuşum sana mesaj attım ben mail adresini, oraya gönderiver.o büyüklükte kalabilir derken nasıl yani, e hani çatlamazsa regl olmuyodukkk?????offf nasıl ya

Geri