selam canım.primulot-n kullandınmı yada bilgin varmıslm ben varım yardımcı olbilirim belki..
arkadaşlar bilginize ihtiyacım var.prilumot-n verdi doktor bana.bu ilaç adet geciktiriciymiş.neden vermiş olabilir.ben anne olmak istiyorum dedin ona....lütfen bilgisi olan varsa yanıt verin.selam canım.primulot-n kullandınmı yada bilgin varmı
arkadaşlar bilginize ihtiyacım var.prilumot-n verdi doktor bana.bu ilaç adet geciktiriciymiş.neden vermiş olabilir.ben anne olmak istiyorum dedin ona....lütfen bilgisi olan varsa yanıt verin.

Günaydın cnm nasılsın?Benim bugün regl günümdü ama hiç bi belirti yok ama 28 inde de kan testi yaptırdım negatif çıktı ne garip yaa acaba kan testi için erken mi davrandım ama olsa mutlaka çıkardı herhalde dimi ne dersingünaydınnnnnnn canlarımmmm kimsecikler yokkkk yaa hadi kızlar gelinde kaynatalımmmm azıcıkkkk fıstıklar![]()
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ 

Günaydın cnm nasılsın?Benim bugün regl günümdü ama hiç bi belirti yok ama 28 inde de kan testi yaptırdım negatif çıktı ne garip yaa acaba kan testi için erken mi davrandım ama olsa mutlaka çıkardı herhalde dimi ne dersin