Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim sağoll🙂

CAN DOSTLARIM SIRDAŞLARIM BİTANECİKLERİM, 2010 YILINDA HEPİMİZE ALLAH HAYIRLISIYLA HAMİLE KALMAYI VE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN HAMİLE ARKADAŞLARIMADA HAYIRLI DOĞUM NASİP ETSİN İNŞALLAH.MUTLULUK VE HUZUR HERZAMAN YANIMIZDA OLMASI DİLEĞİYLE SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM CANLARIMMMMMM NİCE SENELERE.....

canlarim herkesin yeni yili kutlu olsun yeni yilda herkesin göbüsleri bebisle dolar insallah hamile olan arkadaslarda saglikli bir sekilde kucaklarina alirlar insallah melislerini

iyi seneler melekler.nasılsınız bakalım.yazesintisi geçmiş olsun canım.nasılsın.bebeğin nasıl.ben pazartesi günü bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gidicez.çok korkuyorum bi aksilik çıkar diye.inşallah her şey yolundadır.7+3 günlük olucaz nasipse pazartesi

yazmasamda hep takip ediyorum sizleri. Sevinçlerinizle mutlu oluyor, sıkıntılarınzla üzülüyorum bende. 2010 yılı hepinize mutluluk, huzur, sağlık getirsin, bütün dilekleriniz gerçekleşsin.allah bu yıl hepimize cennetten meleklerimizi göndersin. Iyi seneler...

herbirimizin tek isteği hayırlı bir bebek,
hersene yeni bir yıl yeni bir umut oldu benim için .hep umutlarım tazelendi içime yeni yılın sevinci belki bu sene vericek allahım diye avuntularla mutlu oldum hep..

ama inanın çok yoruldum tükendim şimdi....
beni en iyi anlıycak kişilersiniz ama bir çoğunuz daha yeni ben ben 13 ....yılllllll
allahım nolur bu emeklerimin karşılığını alıcam 1 yıl olsun nolur nolur olsun artık ......
ama hayırlısı tabikide...

canlarım benim herşey sizinde istediğiniz gibi olsun hamile listesi uzasıın gitsin...

MUTLU, HUZURLU, SAĞLIKLI, HAYIRLI, VE SEVDİKLERİNİZLE GEÇİRECEĞİNİZ GÜZEL YILLAR DİLİYORUM....

.................................................................LAMİYA........................................................

Merhabalar melekler hepinizin yeni yılını kutlar bu yılda önce sağlık ve huzur sonrada isteyen herkese bebiş dilerim, tabiki banada ...