Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sevindim sizin adınıza, çok şükür sorun yokmuş. ben de eşimin bu testi yaptırmasını istiyorum ama nereye gitmesi gerektiğini ve ne tür işlemler yaptırması gerektiğini bilmiyorum. bana anlatabilir misin lütfen?

canım biz önce devlet hastanesine gittik orda spremiyogram makinası yokmuş bizde özel bi hastaneye gittik orda yaptılar hemen sonucunu verdiler bugün devlet hastanesine sonuç kağıdını götürdü dr normal demiş hatta canlı sperm sayısı normali 40 milyon olması getekiyomuş 45 milyon çıkmış eşimde.bi dahaki ayada tekrar gel hormon testi yapalım demiş. bakalım bi dahaki aya hormon testi yapılcak işte canım.bu arada iyi dileklerin için çok sağol hayatım bence de eşlerinde gitmesinde fayda var en azından erkenden sorun varmı yokmu ona göre tedavi görürüz.inşallah senin eşindede bi sorun çıkmaz canım🙂

canım sevindim sizin adınıza, çok şükür sorun yokmuş. ben de eşimin bu testi yaptırmasını istiyorum ama nereye gitmesi gerektiğini ve ne tür işlemler yaptırması gerektiğini bilmiyorum. bana anlatabilir misin lütfen?
canım benim kadın doğumcumun verdiği spermiyogram tahlil isteğiyle eşim yaptı yani ürolojiye falan gitmedi, takibinde bulunan bir kadın doğumcun varsa zaten tetkikler içerisinde başı çeken bir tahlil..özel hastanede idrar tahili için ayrılmış tuvalette verdi 3günlük cinsel perhiz sonunda yapıldı..tüp bebek merkezi gibi yerlerde elbette erkeklerin spermlerini vermesi için ayrılan odalar daha donanımlıymış onuda duydum videolar dergiler yahut eşi yardımıyla😀

Geri