Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

EVET CANIM ENGEL IDRAR YOLU ILTAHABI DAHA SONRA RAHIM AGZI DIYE UZAR GIDER BENCE HEMEN ACIL TARAFINDAN JINEKOLOGA GORUN IHMAL ETME BENDEDE YENI EVLENDIGIM SIRALAR OLDU ENFEKSIYON AMA ANTIBIYOTIK KREMLE ALLATTIK ALLAHA SUKUR BENIM BIR ARKADASIM VAR ODA USUTMUS YERDE YATIYORDU KAYNANAYLA BIRLIKTE OTURUYODU COCUGU OLMAYINCA DKR GITTI ILTAHAP VARMIS COK HEMDE FITIL VERDI DKR GORSEN YESIL YESIL AKIYORMUS YANI DUSUN SONRA HAMILE TABI IKI BEBEGI VAR SIMDI BIRDE NAYLON IC CAMASIRI GIYME VAGINANI SAMPUAN SABUN GIBI SEYLERLE SIKAMA OZEL ORASI ICIN SAMPUANLAR VAR KULLAN 2.3 MILYON FALAN BIRDE EGER ENFEKSIYONUN VARYA SUAN EVDE ETEK GIY VE IC CAMASIRI GIYME MUMKUNSE HAVA ALSIN DEMISTI DOKTORUM ORASI TERLEYIP ISLAK KALINCA ENFEKSIYON ILTAHAP SONRA TUPLERIN TIKANIR MAZALLAH BEN CILESINI CEKTIM SEN CEKME OPTUM SENI BEBEK OLUR ONU TAKMA CANIM

(alintidir)

Aslicigim bi arkadas yazmis bunlari bilmiyorum bi oku bakalim.. baska yorumlarda var ama en kisa zamanda doktor diyorlar cogu.. Engel degilmis ama tedavi edilmesi cok onemliymis..

slm melekler ya ben bişey soracağım ben hep 30 günde bir adet olurdum ama son 2 aydır 26 günde bir olmaya başladım en son adet tarihim 9 aralık ama ben hala adet olmadım bu sabah test yaptım ama malesefki negatiffff.şimdi ben bu ayki hesabımı 26 güne mi yok sa 30 günemi ayarlamalıyım ona göre bekliyeyim.26 güne göre yaparsam hesabımı 3 ocakta adet olmam gerekiyordu ama olmadım.acaba yine 30 günemi dönüyor yoksa adet döngüm.bide ben ateşimi ölçüyorum 13.gün çatlamış yumurtam.acilllll yorummm lütfen 🙁

Slm canim hosgeldin oncelikle..

Ayni sorunu bende cok fazla yasiyorum aslinda.. yani gunleri falan karistirdim artik.. Ama en uzun adet dongun 30 gun ise bence ondan hesapla.. yani 2-3 gune kadar regl olmazsan testi tekrarlarsin..

Normalde yumurta catladiktan 14 gun sonra regl oluyormussun ama bu bazen degisebiliyor.. Buna en onemli etkenlerde stress (malesef cogumuzda var burda), hava degisimi vs. vs.

Dedigim gibi canim en dogrusu en az 2-3 gun daha bekleyip gerektigi taktirde testi tekrarlaman..

Umarim hamissindir canim..