Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuzulaaar ben bi önceki sayfayı kaçırmışım , fıstık mhabbetini 🙂
hah işte o yolda gördüğün bendim be yazgülüm hehe ta kendisi o fıstık benim 🙂
oğluş hafif atlattı çok şükür iyi şimdi.sağol canımm
Ah

ya beni atıyor site hemen 5 dk.da şifre istiyoo

Bendede hep aynisi oluyor 🙁 5 dk siteye bakmadigim zaman bir bakmisim atilmisim hihi 🙂 Site bile bana isyan etmis goruyormusunuz kizlar 🙂

yazgülü hoşgeldiiin , gördün mü beni istanbul daaa 🙂

Hosbuldum canim arkadasim nasilsin?

gormem mi kiz gormem mi hatta dedim ben bu citir cerezi taniyorum galiba ama cesaret edip yanina gelemedim 🙂

Cok mutlu oldum canim senin adina insanin doktoruyla kontagi cok onemli birsey zaten insallah yarin doktorun sana guzel seyler soyler.. Bak ne guzel umutlandin yine.. Insallah guzel seyler olacak..
evet ya acaip iyi hissettim kendimi bi kere bana konuşmaları güven verdiği için kendimi rahatlıkla emanet edebilirim bundan sonra..
ve eski doktorumun yaptığı uygulamaları anlattım ama hiç kötülemeden..ve benim farkettiğim yanlışlıkları bir bir kendi söyledi..ya ne kadar üzülmüştüm tatlım ya..bunun bir maddi karşılığı da yok yani..hep kandırmaca..neyse artık daha mutluyum..hatta yeniden aşılamayı deneyebiliriz size öncelikle tüp bebeğe ihtiyaç yok dedi tatlım ya..
işte yarın gidicem hemen yazarım zaten ne dedi diye..hehehehe azıcık sevinç kapladı ama içimi..

kuzulaaar ben bi önceki sayfayı kaçırmışım , fıstık mhabbetini 🙂
hah işte o yolda gördüğün bendim be yazgülüm hehe ta kendisi o fıstık benim 🙂
oğluş hafif atlattı çok şükür iyi şimdi.sağol canımm
Ah

Bildim zaten sen oldugunu kiz 🙂 Bu benim Desenimden baskasi olamaz dedim.. Dedimde kala kaldim 🙂

Oglusunun iyilesmesine sevindim canim insallah en kisa zamanda hepten atlatir..

evet ya acaip iyi hissettim kendimi bi kere bana konuşmaları güven verdiği için kendimi rahatlıkla emanet edebilirim bundan sonra..
ve eski doktorumun yaptığı uygulamaları anlattım ama hiç kötülemeden..ve benim farkettiğim yanlışlıkları bir bir kendi söyledi..ya ne kadar üzülmüştüm tatlım ya..bunun bir maddi karşılığı da yok yani..hep kandırmaca..neyse artık daha mutluyum..hatta yeniden aşılamayı deneyebiliriz size öncelikle tüp bebeğe ihtiyaç yok dedi tatlım ya..
işte yarın gidicem hemen yazarım zaten ne dedi diye..hehehehe azıcık sevinç kapladı ama içimi..

Bak canim telefonda bile senin guvenini kazanabilmis eminim yarin gordugun zaman dahada bi umutla bakacaksin gelecege.. Ve bizlere en kisa zamanda guzel bir haber vereceksin..

Doktorun guven vermesi ve insanlara oncelikle umut asilamasi cok onemli guzelim.. Ve anlattigina gore simdiden baya bir yol kat etti bu hanim doktor 😉

Artik uzulmek yok canim tamam mi? Uzulmek bizim bekleme surecimizi kisaltmiyor malesef dahada uzatiyor.. O yuzden umutla sabirla bekliycez..

Bak canim telefonda bile senin guvenini kazanabilmis eminim yarin gordugun zaman dahada bi umutla bakacaksin gelecege.. Ve bizlere en kisa zamanda guzel bir haber vereceksin..

Doktorun guven vermesi ve insanlara oncelikle umut asilamasi cok onemli guzelim.. Ve anlattigina gore simdiden baya bir yol kat etti bu hanim doktor 😉

Artik uzulmek yok canim tamam mi? Uzulmek bizim bekleme surecimizi kisaltmiyor malesef dahada uzatiyor.. O yuzden umutla sabirla bekliycez..
yok evet üzülmicem artık.. sadece elimden geleni yapıcam ama önce güvenmem lazımdı onu da başardı sağolsun doktor..

ah Şehnazıımmm , inşaallah yarın güzel umut verici haberlerle dön bize kaçtaydı randevun canım?
tatlım 10.30 veya 11.00 gibi gel dedi.. aslında perşembeleri çalışmıyormuş.. ben de çalışmıyorum ya bana çok iyi oldu da..galiba görmesi gereken bir-iki hastası varmış.. e siz de gelin bari dedi.. ben de arada kaynadım yani🙂

Geri