hiç sorma normaldede çok uykucuyumdurda ozaman ne yapçam bilmem.eşim de daha da titizleniyor bu aralar herşeye.bebek gelince de artık ne yaparım bişmiyorum🙂
çocuk olunca başlar kavgalar diyor eş-dost iyice korkuyorum.hayırlısı bakalım
yok canım sen hiç korkma, bizim gelinimiz top patlasa duymaz yani uykusu o kadar ağır 🙂 ama bebişinin gık sesinde ayaktaydı ve hiç uyuyakalmadı. allah yardım ediyor baksana...
hoşgeldin canım evet ya ben de uğramadan edemiyorum. hadi bakalım inşallah sonuç alırsın. folik asitte kolaylaştırıyormuş, eğer içmiyorsanız hemen alın bence bu ilacı... hiç yan etkisi de yok.
yok canım sen hiç korkma, bizim gelinimiz top patlasa duymaz yani uykusu o kadar ağır 🙂 ama bebişinin gık sesinde ayaktaydı ve hiç uyuyakalmadı. allah yardım ediyor baksana...
yok be güzelim bu esra uğursuz biraz songülle uğur daha fazla evlendiriyo.. valla bu kısmetsiz biraz ben daha evlenebilen görmedim ya da çok az🙂 hergün de seyredemiyorum da açtığım zamanlarda hiç evlenen görmedim🙂
slm canım nasılsın evet listeyi güncelledim reglim geldi zaten kaç ay öncesinden ara vermiştim çalışmalara sadece regli tarihim yazıyodu yoğun bi dönemden geçiyorum bi kaç aya kadar daha sürcek daha sonra katılcam ama liste
ya bi ben uyuyabilsem her sabah pazarları da dahil 7.30 da ayaktayım yaaaa...ama küçüklüğümden beri böyle.. 38 yaşıma geldim aynı hatta martta artık 39..heheheehe yaşlandımmmm