Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin canım evet ya ben de uğramadan edemiyorum. hadi bakalım inşallah sonuç alırsın. folik asitte kolaylaştırıyormuş, eğer içmiyorsanız hemen alın bence bu ilacı... hiç yan etkisi de yok.
hoşbulduk canım.yaklaşık 3 yıldır folik asit kullanıyorum.ama 1 kaç haftadır bıraktım.1 süre sonra tekrar başlarım.bu ara çok sık balık tükettiğim için bıraktım.yememe içmeme pek dikkat etmiyordum.iştahımda yoktu.daha dikkatli davranmaya başladım.

iyi akşamlar canlar,
15 günde baya özlemişim burayı.insan müptela olduğunun farkında olmuyormuş.
bende soğan kürüü uyguluyorum,inşaallah sonuç alırım.

Iyi aksamlar canim hosgeldin..

Nasilsin gorusmeyeli?

Valla bende ozlemistim geldim kaynatiyoruz bugun.. Bugun uzulmek yok diye karar aldim az once 🙂

Insallah yararini gorursun canim sogan kurunun..

hoşgeldin canım evet ya ben de uğramadan edemiyorum. hadi bakalım inşallah sonuç alırsın. folik asitte kolaylaştırıyormuş, eğer içmiyorsanız hemen alın bence bu ilacı... hiç yan etkisi de yok.

Ya bende 12 aydir folik asit kullaniyorum burda hamis kalmak istiyorum dedigin anda ilk soyledikleri sey zaten folik asite baslaman.. Ama bir yerde okudum kilo aldiriyormus diye dogrumu acaba? Birde hamisligin ilk 3 ayinda mutlaka folik asit almak lazimmis..

slm kızlar nasılsınız mrs canım sen nasılsın baya oldu görüşmeyeli

canım hoşgeldiiiiinn, geldiğini gördüm birşeyler yazayım derken sen yazmışsın 🙂 evet epey oldu karşılaşmayalı...ben bildiğin gibi okul-ev aynı yani bir de yine bildiğin gibi beklemedeyim 🙂 hala haber yok. onun dışında .ok şükür iyiyim. sen nasılsın nasıl gidiyor, yoğunluğuna allah kolaylık versin canım.

Dogru diyorsun kiz birazda biz dagitalim kafayi dusun dusun poktur isin olduk zaten hehe 🙂 Bugun huzunlenmeyelim.. Insallah hep guzel haberler aliriz burda..
valla yaaa 🙂 bu örümcek ağı kaplayan beyinler şööööyylllee bir temizlensin ama dimii 🙂
inşallah canım hem güzel haberler alırız hem de inşallah güzel haberler veririz.

slm canım nasılsın evet listeyi güncelledim reglim geldi zaten kaç ay öncesinden ara vermiştim çalışmalara sadece regli tarihim yazıyodu yoğun bi dönemden geçiyorum bi kaç aya kadar daha sürcek daha sonra katılcam ama liste

Canım benim , hakkında hayırlısı olur inşaallah....Listeye bekliyoruz en kısa zamanda

yok kız OĞLUM OLCAK 🙂uyku olayıda bende ezelden beri var🙂

bana ne yaa , çok uyuyunca kız olur diyolarr 🙂

DESEN
yaşlıyım ama güzelim🙂

kız bu mu yaşlı halin , çıtır çıtırsın maaşallah 🙂

Geri