tamam sen nasıl istersen..şu hemşerilik işini bi konuşalım dönüşte ya da mail at..ben saat en geç 5 gibi dönmüş olurum hade öptüm seni kocaman..
diğerlerini daha önce öpmüştüm zaten hade gittiiim bennnn
büyümüştür tabi senin kuzucuk 🙂 ben de iyiyim canım son yazılılarımı bugün hallettim çok şükür, şimdi onları nasıl okuyacağım diye kıvranıyorum 🙂 kağıtlar bana bakıyor ben kağıtlara 🙂
Tekrar slm kizlar.. Ooo dedim sabah pek kimse yoktu herhalde bugun herkes yogun diye ogle yemeginden sonra bakmamistim ben yokken kaynatmissiniz yine 🙂
Sehnazim guzelim doktorunla iyi anlasmana cok sevindim.. Ve umarim hersey iyi gider ve en kisa zamanda hamis kalirsin..
Sen simdi spordasin herhalde kostur bakalim biraz 🙂
Tekrar slm kizlar.. Ooo dedim sabah pek kimse yoktu herhalde bugun herkes yogun diye ogle yemeginden sonra bakmamistim ben yokken kaynatmissiniz yine 🙂
Sehnazim guzelim doktorunla iyi anlasmana cok sevindim.. Ve umarim hersey iyi gider ve en kisa zamanda hamis kalirsin..
Sen simdi spordasin herhalde kostur bakalim biraz 🙂
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ aslıgökçe...........................6 Ocak Lalezar.............................7 Ocak :hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hıms:
hazal..............................10 Ocak Ch@tL@k.......................11 Ocak Desen.............................16 Ocak yns_ysmn.......................18 Ocak burcums........................20 ocak biza..............................22 Ocak Yazgulu24....................23 Ocak esmos..........................25Ocak selzeh.........................26 ocak pretty woman............... 1- 3 şubat
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı ................................Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) ebruaker............................2-3 Ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
geçmiş olsun canım dikkat et kendine, ben de yoğunum okunması gereken bir top yazılı kağıdı var 245 adet 🙁(( onları 1 hafta içinde okumalıyım işte. 22 ocakta tatile giriyoruz inşallah.