Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

büyümüştür tabi senin kuzucuk 🙂 ben de iyiyim canım son yazılılarımı bugün hallettim çok şükür, şimdi onları nasıl okuyacağım diye kıvranıyorum 🙂 kağıtlar bana bakıyor ben kağıtlara 🙂
buyuyo teyzesı goren doguma ne zaman gıdecen dıyo daha var 2.5 ay senın kı zor ılk once hazırla sonra oku allah kolaylık versın

kıslar oglusum durmuyo oyun oynayacam dıye hepınızı op en kısa zamanda sızınde basınızda dıkılıp hıc bırseye ızın vermeyen bebıslerınız olsun

Tekrar slm kizlar.. Ooo dedim sabah pek kimse yoktu herhalde bugun herkes yogun diye ogle yemeginden sonra bakmamistim ben yokken kaynatmissiniz yine 🙂

Sehnazim guzelim doktorunla iyi anlasmana cok sevindim.. Ve umarim hersey iyi gider ve en kisa zamanda hamis kalirsin..

Sen simdi spordasin herhalde kostur bakalim biraz 🙂

gorusuruz geldiginde..opuyorum

Tekrar slm kizlar.. Ooo dedim sabah pek kimse yoktu herhalde bugun herkes yogun diye ogle yemeginden sonra bakmamistim ben yokken kaynatmissiniz yine 🙂

Sehnazim guzelim doktorunla iyi anlasmana cok sevindim.. Ve umarim hersey iyi gider ve en kisa zamanda hamis kalirsin..

Sen simdi spordasin herhalde kostur bakalim biraz 🙂

gorusuruz geldiginde..opuyorum

burdayız canımm naber anladım işlerin çok yoğunmuş 🙁(( tatilden sonra ne gıcık dimi.

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hıms::d040:

hazal..............................10 Ocak
Ch@tL@k.......................11 Ocak
Desen.............................16 Ocak
yns_ysmn.......................18 Ocak
burcums........................20 ocak
biza..............................22 Ocak
Yazgulu24....................23 Ocak
esmos..........................25Ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 şubat

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
ebruaker............................2-3 Ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:

Iyilik guzelim basim agriyor biraz niyeyse ama idare ediyorum iste.. Senden naber? Orda okullar ne zaman tatile girecek canim?

Evet cok gicik yigilmis resmen isler sinir oldum hic birine dokunmamislar 🙁

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, ben de yoğunum okunması gereken bir top yazılı kağıdı var 245 adet 🙁(( onları 1 hafta içinde okumalıyım işte. 22 ocakta tatile giriyoruz inşallah.

kesin seni beklemişlerdir hainler 🙂

Geri