tamam sen nasıl istersen..şu hemşerilik işini bi konuşalım dönüşte ya da mail at..ben saat en geç 5 gibi dönmüş olurum hade öptüm seni kocaman..
diğerlerini daha önce öpmüştüm zaten hade gittiiim bennnn
güle güle canım iyi eğlenceleeerrr
tamam sen nasıl istersen..şu hemşerilik işini bi konuşalım dönüşte ya da mail at..ben saat en geç 5 gibi dönmüş olurum hade öptüm seni kocaman..
diğerlerini daha önce öpmüştüm zaten hade gittiiim bennnn
buyuyo teyzesı goren doguma ne zaman gıdecen dıyo daha var 2.5 ay senın kı zor ılk once hazırla sonra oku allah kolaylık versınbüyümüştür tabi senin kuzucuk 🙂 ben de iyiyim canım son yazılılarımı bugün hallettim çok şükür, şimdi onları nasıl okuyacağım diye kıvranıyorum 🙂 kağıtlar bana bakıyor ben kağıtlara 🙂
buyuyo teyzesı goren doguma ne zaman gıdecen dıyo daha var 2.5 ay senın kı zor ılk once hazırla sonra oku allah kolaylık versın
Tekrar slm kizlar.. Ooo dedim sabah pek kimse yoktu herhalde bugun herkes yogun diye ogle yemeginden sonra bakmamistim ben yokken kaynatmissiniz yine 🙂
Sehnazim guzelim doktorunla iyi anlasmana cok sevindim.. Ve umarim hersey iyi gider ve en kisa zamanda hamis kalirsin..
Sen simdi spordasin herhalde kostur bakalim biraz 🙂
gorusuruz geldiginde..opuyorum
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ 

burdayız canımm naber anladım işlerin çok yoğunmuş 🙁(( tatilden sonra ne gıcık dimi.
Iyilik guzelim basim agriyor biraz niyeyse ama idare ediyorum iste.. Senden naber? Orda okullar ne zaman tatile girecek canim?
Evet cok gicik yigilmis resmen isler sinir oldum hic birine dokunmamislar 🙁