Ne yemegi yapiyon kiz? bende isten daha 1.5 saat sonra cikacagim ondan sonra yemek yaparim artik canim.. Biraz benden tarafa gonder yaptigin yemekten 🙂
temmuz ayından beri takip ediyorum sayfanızı. şimdi bana kızacaksınız belki ama istemediğim ve beklemediğim bir anda hamile kaldım. şu anda 31 haftalık hamileyim. sayenizde bebeği ve anne olmayı sevdim. hepinize çok teşekkür ederim. lütfen beni yanlış anlamayın. Allah hepinize gönlünden geçeni verir umarım..
merhaba aramıza hoşgeldin....başlarda üzülmüşsündür mutlaka istemiyordum diye ama bence sevin, çünkü allahın sevgili kuluymuşsun. bak ben de temmuzdan beri istiyorum ama olmuyor. daha zamanım var demek ki 🙁(( birçoğumuz öyle bekliyoruz keşke biz de daha önceleri habersiz hamile kalabilseydik. stres bizi mahvediyor. lütfen bize dua eder misin, sizin duanız en yücesi 🙂
rica ederiz sana olumluluk kattıysak ne mutlu bize. amiiiiiiiiinnnnnn.
iyiyim canım bende gripim biraz üşüttüm heralde çok şükür herşey yolunda cicim sen neler yaptın tatilin baya güzel geçmiş önceki sayfalarda okudumda.. ne güzel bol bol dinlenmişsindir artık canımcım🙂
temmuz ayından beri takip ediyorum sayfanızı. şimdi bana kızacaksınız belki ama istemediğim ve beklemediğim bir anda hamile kaldım. şu anda 31 haftalık hamileyim. sayenizde bebeği ve anne olmayı sevdim. hepinize çok teşekkür ederim. lütfen beni yanlış anlamayın. Allah hepinize gönlünden geçeni verir umarım..
Guzelim biz bugune kadar hangi melege kizdik ki sana kizalim.. Hem neden kizalim ki?.. Onemli olan istemedigin anda gelmis olsa bile melegini dunyaya getirmeye karar vermis olman..
Bizim burda tek amacimiz herkesin deneyimlerinden faydalanmak.. Uzuntulerini paylasmak.. Sevinclerini paylasmak..
Durumunu bilemiyorum tabiki ama annelik kadar guzel birseyle odullendirildigin icin kendini cok sansli hissetmelisin canim..
Amin insallah burdaki herkesin gonlunden geceni en kisa zamanda verir Rabbim..
iyiyim canım bende gripim biraz üşüttüm heralde çok şükür herşey yolunda cicim sen neler yaptın tatilin baya güzel geçmiş önceki sayfalarda okudumda.. ne güzel bol bol dinlenmişsindir artık canımcım🙂
Valla gordugum her 2 kisiden biri grip bu aralar burda havalar zaten buz gibi.. gunduzleri eksi 5 falan geceleri eksi 15 falan oluyor :-(
Evet guzel gecti ama dinlenemedim acik soylemem gerekirse 🙂 Cok fazla geziyorduk ve ben aksam olunca kendimi yataga nasil attigimi bile hatirlamiyorum ama genelinde guzel bir tatildi..
Ne yemegi yapiyon kiz? bende isten daha 1.5 saat sonra cikacagim ondan sonra yemek yaparim artik canim.. Biraz benden tarafa gonder yaptigin yemekten 🙂
güzel karşılama için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. sizin haberiniz olmasa da bu sayfayı ne zaman okusam dua ettim sizin için. eşim doğuda bebeğim doğacak hatta 1.5 yaşına girecek onun görevi anca bitip dönecek yanımıza. beni de en çok bu zorluyor. aile yanında da olsa eşin yeri dolmuyo böyle zamanlarda..
hoşgeldin canım bak en azından bebeğini aldırmamışsın küçücük cana kıyamamışsın
bu bence çok önemli bi adım ne mutlu bize o sevgiyi hissettirmişiz sana.Allah hayırlısıyla sağlıklı doğum ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım inşallah canım çok dua et bizlerede inşallah bizde isteyen herkeste meleklerine kavuşur