Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Balli lokumlar sana gurban gurban hehehe 🙂

kizz heyecan var mi bakim sende? bu ay ovulasyon testi ve pre-seed kullandin demi?

canım vallaa hiçç heyecan yokk
hiç belirti de yokkk
evet bu ay ovulasyonda preseed de kullandım ilk zaman bi kaptırmıştım ki sorma
önümüzdeki ay hamileyim garanti havasındaydım ama sora dank etti dedim kafayı sıyırmam yakın regl olursammm
hemencicik kendime bi seans :n028:
aklım başıma geldi şimdi, gayet sakin reglimi bekliorummmmm canımcımmm
ümidim nedense yok :shootout:
hayırlısını istiyorummm bidenem anlayacağın

yazgülü canım bu ay ben de ovulasyon testi aldım, sadece yumurtlama dönemimi doğru mu hesaplıyorum diye hakikaten doğru. hayırlısı bakalım.

tatlımm ne güsel dimi bu ovulasyonn
senin adına sevindimm
bende ovulasyonumu sürekli düzenli reglim diye 14 gün sanıodum ama bu ay ilkkez ovulasyon testi kullandım 9.da başladım :laugh:
dayanamadım çünkü ama tam 17 sinde çift çizgiyi gördüm bitanemmmm
demek ben her ay 14-15 gün çalışıp yatıp yanlış yapıomuşummm ya da bu ay değişti bilemiorumm 🙂

yazgülü canım bu ay ben de ovulasyon testi aldım, sadece yumurtlama dönemimi doğru mu hesaplıyorum diye hakikaten doğru. hayırlısı bakalım.

Canim seninki baya duzenli oldugu icin asagi yukari tahmin ediyormussundur herhalde zaten ne zaman yumurtlama donemi oldugunu.. Bende kullandim 2-3 ay ama iyice kafami karistirdigi icin biraktim bu ay.. Bu ay kafadan hesapladim ve hislerime gore hareket edecegim 🙂 Denemedik yol kalmadi bide boyle deneyelim demi ama 🙂

Pre-seed aldim ben bakalim onun bir faydasi olacakmi..

yaaaa canım inşallah sonucunda da hayırlı bi sonuç alırsın bende kullanmak istiyorum bakalım belki önümüzdeki ay alırım nasıl hesaplanıyo nerden ölçülüyoo kuşummm🙂

yaaa orada çift çizgiyi görünce nasıl sevindim, nasıl heyecanlandım anlatamam 🙂 hemen dua ettim allahım gebelik testinde de bu çift çizgiyi inşallah görürüm diye ( amiiiiiinnn )

canım aynı gebelik testi gibi...ama gebelik testi için idrarı küçük çubuğa çekip sonra teste sıkıp öğreniyoruz ya bu testte öyle değil, test çubuğunun bir girişi kapaklı. kapağını açınca içinden küçük çubuk çıkıyor. o çubuğa tuvaletini yapıyorsun, içi dolmuyor kağıt gibi aynı, tam ıslanması gerekiyor. sonra kapağını takıp bekliyorsun en geç 10 dk ya kadar belli oluyor canım.

mrs m. seni asker eşlerinin paylaşım alanı sayfasında da görmüştüm. beni en iyi sen anlarsın sanırım🙂 sizlerle yazışmak gerçekten çok güzel🙂 doğum anında ne halde olurum bilmiyorum ama dua etmeye de çalışıcam🙂 hepinize güzel ve hayırlı bebekler nasip etsin Allah. iyi akşamlar

canım vallaa hiçç heyecan yokk
hiç belirti de yokkk
evet bu ay ovulasyonda preseed de kullandım ilk zaman bi kaptırmıştım ki sorma
önümüzdeki ay hamileyim garanti havasındaydım ama sora dank etti dedim kafayı sıyırmam yakın regl olursammm
hemencicik kendime bi seans :n028:
aklım başıma geldi şimdi, gayet sakin reglimi bekliorummmmm canımcımmm
ümidim nedense yok :shootout:
hayırlısını istiyorummm bidenem anlayacağın

tatlımm ne güsel dimi bu ovulasyonn
senin adına sevindimm
bende ovulasyonumu sürekli düzenli reglim diye 14 gün sanıodum ama bu ay ilkkez ovulasyon testi kullandım 9.da başladım :laugh:
dayanamadım çünkü ama tam 17 sinde çift çizgiyi gördüm bitanemmmm
demek ben her ay 14-15 gün çalışıp yatıp yanlış yapıomuşummm ya da bu ay değişti bilemiorumm 🙂

Aaaa sen hic zahmet etme bidenem senin seansin bende 🙂 Sana ozel birseyler hazirlarim ben hihi 🙂

Saka saka ben sana kiyamam ki fistigim.. Insallah olmustur bu ay o kadar cok istiyorum ki senden guzel bir haber almayi..

Aynen dedigin gibi ovulasyon testi bu bakima cok iyi oluyor cunku insan her zaman kendi hesaplayamiyor.. Yani hesapliyor ama tutmuyor evdeki hesap carsiya 🙂

Canim senin ovulasyon testleri hangi marka? Cunku benimkinde her zaman cift cizgi oluyor ama koyuluguna bakmam gerekiyor ve benim kafami o cok karistirmisti.. Seninkinde sadece yumurtlama donemindemi cift cizgi cikiyor?

CHATLAK;434516 tatlımm ne güsel dimi bu ovulasyonn senin adına sevindimm bende ovulasyonumu sürekli düzenli reglim diye 14 gün sanıodum ama bu ay ilkkez ovulasyon testi kullandım 9.da başladım :laugh: dayanamadım çünkü ama tam 17 sinde çift çizgiyi gördüm bitanemmmm demek ben her ay 14-15 gün çalışıp yatıp yanlış yapıomuşummm ya da bu ay değişti bilemiorumm :)[/QUOTE' Alıntı:
evet yaaa güzel birşey 🙂 ben de yanlış mı hesaplıyorum diyordum ama değilmiş. amannnn seninki nolmuş öyle 17 günnn? maşallah bak bilmiyordun sen bunu iyi oldu. aslında tek kesinlik gün aşırı ilişki, böylece gün hesaplama derdi yok bence ama malesef bazen uymuyor işte.

Canim seninki baya duzenli oldugu icin asagi yukari tahmin ediyormussundur herhalde zaten ne zaman yumurtlama donemi oldugunu.. Bende kullandim 2-3 ay ama iyice kafami karistirdigi icin biraktim bu ay.. Bu ay kafadan hesapladim ve hislerime gore hareket edecegim 🙂 Denemedik yol kalmadi bide boyle deneyelim demi ama 🙂

Pre-seed aldim ben bakalim onun bir faydasi olacakmi..

o zaman istediğin gibi davran canım. reglin de düzensizlik olunca haliyle yumurtlama takibin de değişir. öyle valla doğru canım 🙂 ya ben de preseed almak istiyorum ama belki bu aydan sonra ( allahım inş. gerek kalmaaaazzz ) ... dediğim gibi en iyisi gün aşırı.

mrs m. seni asker eşlerinin paylaşım alanı sayfasında da görmüştüm. beni en iyi sen anlarsın sanırım🙂 sizlerle yazışmak gerçekten çok güzel🙂 doğum anında ne halde olurum bilmiyorum ama dua etmeye de çalışıcam🙂 hepinize güzel ve hayırlı bebekler nasip etsin Allah. iyi akşamlar

evet canım doğru görmüşsün. eşimin işi dolayısıyla doğu ayrılığı bizde yok ama belli olmaz, görev çıkar gidebilir çünkü. inan burası çok sevimli bir aile ve gerçekten çok şey öğreniyoruz burada. çünkü deneyimler konuşuyor, keşke daha önce gelseydin, geç kalmışsın 🙂 çünkü çok tatlı burasıııı...
duaların için tekrar teşekkürler. amiiiiiiiiinnnn inşallah, iyi akşamlar.

evet yaaa güzel birşey 🙂 ben de yanlış mı hesaplıyorum diyordum ama değilmiş. amannnn seninki nolmuş öyle 17 günnn? maşallah bak bilmiyordun sen bunu iyi oldu. aslında tek kesinlik gün aşırı ilişki, böylece gün hesaplama derdi yok bence ama malesef bazen uymuyor işte.

o zaman istediğin gibi davran canım. reglin de düzensizlik olunca haliyle yumurtlama takibin de değişir. öyle valla doğru canım 🙂 ya ben de preseed almak istiyorum ama belki bu aydan sonra ( allahım inş. gerek kalmaaaazzz ) ... dediğim gibi en iyisi gün aşırı.

Oyle yapiyorum artik bu ay bakalim ne olacak 🙂 Gun asiri en iyisi aslinda ama ikimizde calistigimiz icin olmuyor her zaman :-S yorgunluk oluyor.. sonra bi bakmissin misafir geliyor falan filan derken gun asiri yakalayamiyorsun..

Oyle yapiyorum artik bu ay bakalim ne olacak 🙂 Gun asiri en iyisi aslinda ama ikimizde calistigimiz icin olmuyor her zaman :-S yorgunluk oluyor.. sonra bi bakmissin misafir geliyor falan filan derken gun asiri yakalayamiyorsun..

evet canım belki de kaybolan aylar bu yüzden. neyse hayırlısı bakalım.

canım sanırım sen ve ben kalmışız burada 🙂 ama ben de mutfağa gitmeliyim artık offffff çok öpüyorum görüşürüzzz

evet canım belki de kaybolan aylar bu yüzden. neyse hayırlısı bakalım.

canım sanırım sen ve ben kalmışız burada 🙂 ama ben de mutfağa gitmeliyim artık offffff çok öpüyorum görüşürüzzz

Evet canim basbasa kalmisiz 🙂

Kolay gelsin canim sana.. benimde 20 dk kaldi cok sukur.. Sonra evimin yolunu tutacagim.. Allahtan yemek yapmaktan kurtuldum esim aradi kaynanam yemege davet etmis 🙂 Sansliyim bugun yine yirttim hehe 🙂

opuyorum seni

Geri