Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

olsun boşver arasıra olur öyle..önemli olan yersiz yere üzülmemen tatlım..adet öncesi gerilirmiş de..aman aman.. arkadaşlarının kuzusu🙂

:mery: yine adet olduk, yine olmadı şehnazzz,

lalezar ekledim canim seni hadi hayirli olsun tatlim hemde kahverengiyle

Sağol canım inşallah kahverengi uğur getirir, kahveyi de çok severim özellikle türk kahvesi şöyle bol körrrpüklüüüü olacak amaaa 🙂

Hala işteyik çok yoruldum. acıktım, gözlerimden uyku akıyor, işim yeni bitti eşimin gelip beni almısını bekliyorum daha yarım saat var gelmesineeeeeeee offfffffff eve gitmek istiyorummmmm ayaklarım bidon gibi şişti, adetliyim zatennnnnnn

canıııımmmm allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah sonuçlar istediğiniz gibi çıkacaktır. dualarım sizinle canım.
1 yıl demekle iyi yapmışsınız,bir şey mi var şüphesiyle bekleyene kadar ne olduğunu anlarsınız kafanız rahat olur. hangi bölüme gitti eşin bana detaylı bilgiyi sonra verirsin. ben de eşimin gitmesini istiyorum.
canım haberleşiriz hayırlı haber olsun inşallah.

şehnaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiinnnnnnnnnnn
canımın içi...ancak şimdi vaktim oldu anlatamam bugünü sana..resmen üstümden tır geçti..işlerim beni yuttu🙂 feci yorgunum..yarın da korkunç bi gün olucak..ama pazar inşallah dinlenebilicem tatlım..şimdi gördüm mesaj atmışsın dur onu da okuyayım canım benim..

DESENim
rahim filmi için yazdıkların için teşekkür ederim..gerçekten ama gerçekten içim rahatladı..ve artık dünki ve bugün bu saate kadar korktuğum kadar korkmuyorum..canım benim emek edip arayıp bulup yazarmış da..yerim seni ben..özelden mesaj gelmemiş bu arada tatlım.. ama maili aldım🙂