inşallah ben eşimle geçen yıl şubat ayında tanıştım ve sözlenmiştik.yani Rabbim bana en güzel duyguları şubat ayında yaşatmıştı inşallah bu şubatta rengl olmam ve Rabbim bi mucize daha yaratır ve bana bebeğimi hediye eder.of kızlar ya 5 aydır korunmuyorum ama bebeğim hemen gelsin istiyorum çokmu acele ediyorumınsallah canım en kısa zamanda kavusuruz meleklerımıze
istediğim sadece sağlıklı küçük tatlı minik bi bebiş çok şeymi istiyorum....
tatlım site 5 dakkada bir atıyo bizi onuniçin 5 dakika arayla girişş yapman lazımalla alla habire düşüom ya
selzehciğim herşey duayla ve ben Allahın muczielerine çok hemdeçok inanıyorum ve neyin ne zaman ne şekilde hayırlı olduğunu yalnızca yaradan bilir...dua,sabır ve mucize..hepsisırayla
5 ay uzun bir süre degil canim sikma canini yillarca bekleyenler var insallah gelecek hepimizin melegiinşallah ben eşimle geçen yıl şubat ayında tanıştım ve sözlenmiştik.yani Rabbim bana en güzel duyguları şubat ayında yaşatmıştı inşallah bu şubatta rengl olmam ve Rabbim bi mucize daha yaratır ve bana bebeğimi hediye eder.of kızlar ya 5 aydır korunmuyorum ama bebeğim hemen gelsin istiyorum çokmu acele ediyorumistediğim sadece sağlıklı küçük tatlı minik bi bebiş çok şeymi istiyorum....
iyiki varsınız arkadaşlar![]()
inşallah ben eşimle geçen yıl şubat ayında tanıştım ve sözlenmiştik.yani Rabbim bana en güzel duyguları şubat ayında yaşatmıştı inşallah bu şubatta rengl olmam ve Rabbim bi mucize daha yaratır ve bana bebeğimi hediye eder.of kızlar ya 5 aydır korunmuyorum ama bebeğim hemen gelsin istiyorum çokmu acele ediyorumistediğim sadece sağlıklı küçük tatlı minik bi bebiş çok şeymi istiyorum....
iyiki varsınız arkadaşlar![]()