Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selzehciğim herşey duayla ve ben Allahın muczielerine çok hemdeçok inanıyorum ve neyin ne zaman ne şekilde hayırlı olduğunu yalnızca yaradan bilir...dua,sabır ve mucize..hepsisırayla
inşallah ben eşimle geçen yıl şubat ayında tanıştım ve sözlenmiştik.yani Rabbim bana en güzel duyguları şubat ayında yaşatmıştı inşallah bu şubatta rengl olmam ve Rabbim bi mucize daha yaratır ve bana bebeğimi hediye eder.of kızlar ya 5 aydır korunmuyorum ama bebeğim hemen gelsin istiyorum çokmu acele ediyorum istediğim sadece sağlıklı küçük tatlı minik bi bebiş çok şeymi istiyorum....
selzehciğim herşey duayla ve ben Allahın muczielerine çok hemdeçok inanıyorum ve neyin ne zaman ne şekilde hayırlı olduğunu yalnızca yaradan bilir...dua,sabır ve mucize..hepsisırayla
inşallah ben eşimle geçen yıl şubat ayında tanıştım ve sözlenmiştik.yani Rabbim bana en güzel duyguları şubat ayında yaşatmıştı inşallah bu şubatta rengl olmam ve Rabbim bi mucize daha yaratır ve bana bebeğimi hediye eder.of kızlar ya 5 aydır korunmuyorum ama bebeğim hemen gelsin istiyorum çokmu acele ediyorum istediğim sadece sağlıklı küçük tatlı minik bi bebiş çok şeymi istiyorum....
arkadaşlar herpinize iyi akşamlar dilerim...inşallah daha çok sohbet etme şansım olur diğer günlerde..bugün biraz sorunlar yaşadım sitede...sevgiyle,inançla,umutla ve sağlıkla kalı...hoşçakalın
canım benım sabredıcez baska yolu yok bızım ıstememızle olmuyo bılıyorsun benımde 7 ay oldu hatta 7 ay bıtecek artık ama beklyorum ınsallah sabırlı beklememızın karsılıgını alıcaz canım
mrs mcanım benım benım esım doktora gıttı yarın sabah ultrason çekılecek önce sonrada sperm testı yapılacak bakalım sonuçları alıcaz hemen yarın 1 saat sonra ınsallah sorun çıkmaz dua edın bana